srijeda, 5. travnja 2017.

Led trake forum

Led trake forum Kad mislis da si naucio,uzmi neki dio led trake koji ti ne treba i uci se. LED trake su sa diodama 5630, koje daju vise svijetlosti nego 5050 i 3528. Kako bi mogli pravilno spojiti LED traku, napraviti ćemo mali uvod kako bi Vas upoznali sa LED trakama.

Led trake forum
Stoga ćemo vam pokazati kako se montira LED trake. LED trake dolaze u pakovanju (buntu) od 5 metara i uglavnom se kupuju po dužnom. ElektroinstalacijeSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu7. Spajanje led trake na napajanje od kompa10 objava12 pro 2011Više rezultata za forum.


Led trake forum
V, broj dioda je 150 znaci 30 u jednom metru. Znam da postoje led sijalice od 12 i 220v i da za ove druge nije. Imam viko-ov dimmer preko kojeg bi trebal paliti (led driver) i regulirati LED-traku od 5m. Kao što sama tema kaže, potreban mi je savjet ako je neko već radio i zna postupak spajanja. Naime, planiram uzeti Led trake, i ubaciti ih. Molim za pomoc oko rjesavanja problema sa trakama, moram spojiti led trake duzine do 100m. Znaci kupio sam novi komp prije nekoliko mjeseci i zelim ugradit samoljepljivu led traku (plavu) ali ona se napaja na 12 V DC adapter.


Dal netko zna, ak kupim sa ebay-a ovu dolje led traku, i ako ostavim npr samo jednu ledicu, a ostale odrežem, da li će ta jedna raditi? Dobio sam danas na poklon led traku oko 60cm bijela, vodootporna, silkonska.

Led trake forum
Stavio sam prije 6 mjeseci 1m led trake u kuciste i povezao na molex. Sve je bilo ok do prije par dana kad sam primjetio da svjetlo se samo od. Ako se neko razume u elektriku trebala bi mi pomoc! Kupio sam 2 m led trake i hocu da ih ubacim u pet terova koji su jedan iznad drugog po. Meni to daje prekrasno svijetlo, toplo.


Stavili smo plocu po duzini svih elemenata, unutra kanalica, led traka i. Teme, Autoru, Odgovora, Pogledano, Poslednji post. Nema nepročitanih postova, Trafo za LED trake.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.