nedjelja, 30. travnja 2017.

Med i zeleni orasi

Med i zeleni orasi Mladi zeleni orasi (Juglandis Immature fructus) imaju dosta vitamina C, joda i. Kada orasi odstoje u tegli, oni puste svoj ljekoviti sok u med, med se razrijedi na. Potrošio sam do sada već preko mjesec dana pijući orahe i med,radi. Za ovu lekovitu smešu potrebno je ubrati 40 mladih zelenih oraha (veličine ne treba da prelazi veličinu lešnika) i nabaviti 1 kg kvalitetnog prirodnog. Med za zelenim orasima je jedan od najviše cenjenih i nejlekovitijih prirodnih preparata. Dvadeset mladih zelenih oraha dobro operite i osušite suvom krpom. Isjeckajte svaki plod na 4 dijela i stavite u posudu, najbolje.

Med i zeleni orasi
Zeleni orasi u medu je poznati narodni pripravak koji se daje slaboj djeci i. Med kao otapalo i konzervans još dodatno pojačava ljekovita svojstva ovog.


Orasi treba da se beru dok su mladi, veličina da bude kao pitomi lješnik ili veličine da mogu ući u flašu, od npr. U kliničkim ispitivanjima je potvrđeno da. Med i zeleni orasi se koriste za imunitet i kao prirodni lek za štitnu žlezdu. Osim za bolesti štitne žlezde, često se koriste med i zeleni orasi za imunitet. Dobro je poznato da je med sam po sebi jedno od boljih prirodnih. Zreli plodovi imaju mnogo ulja i jedu se sirovi ili. Mladi, zeleni orasi obiluju vitaminom C pa se stavljaju u med i daju bolesnima, slabašnoj djeci i malokrvna.


Med i zeleni orasi
Za ovaj prirodni lijek upotrijebite mlade orahe (zelene) i naravno provjereni prirodni med. Recept za prirodni lijek od meda i oraha. Orah (Juglans regia) se koristi na mnogo načina, najčešće kao dodatak. MED SA MLADIM ZELENIM ORASIMA nezamenjiv je lek kod smanjenog rada. Prilikom seckanja najbolje je nositi rukavice jer zeleni orasi oboje ruke i ta boja. Orahe stavite u teglu, prelijte ih medom i ostavite na otvorenom, izložene suncu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.