četvrtak, 20. travnja 2017.

Najam vozila s vozačem cijena

Najam vozila s vozačem cijena Navedene cijene u cjeniku su u kunama, a odnose se na dnevni najam (24 sata). Poludnevni, dnevni ili visednevni najam kombi vozila s vozacem. Cijene pojedinih relacija: Zagreb-Rijeka 1000kn.

Najam vozila s vozačem cijena
Iznajmljivanje svih vrsta osobnih vozila, iznajmljivanje gospodarskih vozila i iznajmljivanje motocikala u oglasima sa. Najam s vozačem, detalji i cijena na upit. RENAULT TRAFIC krovni nosač i ljestve na zadnjoj strani vozila cijena za 1 dan je 399.


Grupa, Tip vozila, Cijena po danu (kn), PAI, SUPER CDW, Franšiza.

Najam vozila s vozačem cijena
Dodatni vozač: 30,00 kn po danu ( plaća se maksimalno 10 dana ). U svakom trenutku na izbor ti nudimo široku ponudu vozila svih klasa, vrhunske kvalitete te visokih sigurnosnih i servisnih standarda. Uni Rent vam nudi povoljne cijene za najam vozila na 12 lokacija u Hrvatskoj. JEDNOSMJERNI NAJAM VOZILA iz Dubrovnika. Kada tražite cijenu najma morate znati što je uključeno u navedenu cijenu. Može li se FLEET rent-a-car vozilo ostaviti u inozemstvu? Dodatan vozač, naplaćuje se tijekom cijele godine - 66,94 HRK dnevno; Mladi vozač (18 – 20 godina). Najam vozila uz neograničenu kilometražu!


Osnovni uvjeti rent-a-kombi usluge, usluge najma vozila.

Najam vozila s vozačem cijena
Starost vozača najmanje 24 godine uz posjedovanje vozačke dozvole od najmanje 12 mjeseci; Za produženje ugovorenog perioda. Osnovna cijena najma uključuje: najam vozila, osiguranje sa odbitnom. Najpovoljnije cijene iznajmljivanja Vozila. Pogledajte naše cijene i usporedite ih sa drugim rent a car cijenama u Hrvatskoj. Rent a car cijena Osobna vozila za 5 osoba Nissan Qashqai ili slično.


Modeli pogodni za duga putovanja i grupno korištenje. Posebna ponuda, na sve rezervacije najma vozila u ljetnoj sezoni odobravamo 25%. Imajte na umu da je ova cijena procjena i ne predstavlja potvrdu rezervacije. Sva oštećenja nastala na scooterima snosi vozač. Ponuda auta, skutera i bicikla za najam - Vela Luka - otok Korčula. Vozač unajmljenog vozila ne može biti osoba mlađa od 23 godine.


Na Vaš zahtjev dostavićemo Vam vozilo na bilo koju adresu u Sarajevu, a na kraju. Uz vozilo je moguće unajmiti i vozača čija cijena ne ulazi u cijenu najma. Avant Car vam jamči širok izbor najnovijih vozila za sve vaše potrebe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.