utorak, 4. travnja 2017.

Ne radi ekran na iphone

Ne radi ekran na iphone Appleovoj korisničkoj službi obratite se radi servisa ako se pojavljuje neki od. Ako dodirni zaslon reagira sporo, neujednačeno ili uopće ne reagira, učinite sljedeće. Imao sam problem zadnjih dana sa baterijom jer sam menjao neka podešavanja oko location. Spremljeno u privremenu memorijuSlično20. Sleep i kući zajedno do primijeniti na logotip pojaviti se na ekranu. Mobitel se samo gasi pa pali i kad se upali ekran tadi 5-6 sek i opet se.


Ponovno ga JB i sad nisam ubacio neke tweakove zasad radi dobro! Nakon desetak sekundi na ekranu bi se trebao pojaviti Appleov logo. Ovo je sljedeća mogućnost u kojoj mislite da telefon radi, a ekran je i dalje crn. Gotovo u roku sat i pol, sve radi kako treba i još k tome jeftino. Pongra je meni isto ekran mijenja na 3gs sad trenutno nema za 3gs ekran pa trebam čekat. Jedina tipka koja se nalazi NA EKRANU.


S tako donosi 3D Touch funkciju ekrana, poboljšane kamere koje su. Pojaviće se ekran koji vas obaveštava da treba da postavite lozinku. Provjerio sam sve s Voice Overom i sve radi a tamo gdje najbolje ne radi to sam i. Ako dvostruko dodirnete i zadržite prst na ekranu pojavit će se uski žuti. Dodajte aplikacije i foldere na početni ekran "Ajpeda". Mnogi ljudi ni ne zanju koliko je lako. OSTVARENJE SNA Fejsbuk radi na razvoju tehnologije za TELEPATIJU. Dakle, može razbijen, može crn, može i da ne raguje na dodir.


Bitno je da ekran radi bez problema, da se moze povezati sa PCem i sredjivati. Nakon što sam otišla u VIP vidjeti o čemu se radi, rečeno mi je da je broj. Ekran mi je puknuo za nekoliko dana nakon prvog pada mobitela. Internetom kruže glasine da će kompanija Apple 2017. Ekran osjetljiv na dodir radi bez poteškoća. Kompanija navodno radi na zamjeni aktualnog Touch ID sistema i poboljšanju dizajna ekrana prelaskom na korištenje OLED ekrana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.