subota, 8. travnja 2017.

Palete za konturiranje lica muller

Palete za konturiranje lica muller Bok svima :) Nedavno je izašla nova NYX paleta za konturiranje, a kao. Evo me sa recenzijom novih Catrice paleta za konturiranje koju ste strpljivo čekali. Ako se ikada nađete u Mulleru swatchajte Make Up Factory mat sjenila.

Palete za konturiranje lica muller
Makeup Revolution paleta za konturiranje - Ultra Brightening Contour Kit - Ultra Fair. No dobro, danas vam donosim recenziju jednog jako zanimljivog proizvoda. Ako vam se sviđa makeup koji Kim Kardashian fura odnosno. Nisam probala, ali sam čula da je ona paleta od beautyuk dobra.
Palete za konturiranje lica muller
Bilo kakvi proizvodi za konturiranje se kod nas teško pronalaze, ali kremaste.


Trenutno na licu nemam suhe dijelove pa ne znam bi li ih ovaj. Svijet je u zadnjih par godina poludio za tehnikom konturiranja lica , a ovoj tehnici sijenčenja je najveću slavu donijela Kim Kardashian. Posts about muller written by lipglossanatomy. Ono što je promijenilo moje mišljenje jest činjenica da je ovo savršena stvarčica kad želite intenzivno konturirati lice. Gdje kupiti: Kozmo i Nama, (pokoji) DM i Muller. Radi se o paleti sa 15 nijansi korektora kupite na ebayu i to uvijek od istog. Istaknite pradnosti svoga lica Counture Paletom Beauty UK.


Paleta za nijansiranje lica pomoći će da oblikujete i definirate crte lica s tri nijanse za:.

Palete za konturiranje lica muller
Sve proizvode s ovih stranica možete pronaći u Müller poslovnicama u Republici. Koža oko očiju drugačija je od ostale kože lica. Na poleđini imate i uputstva kako konturirati, iako mislim da do sada već i. By Terry Fire Engine and Sun Designer Palette Look. A još je manje sugerirala da se za svakodnevno konturiranje trebaju koristiti velike. Danas na tržištu možete naći razne proizvode za konturiranje lica.


Ja inače konturiram lice s NYX Taupe rumenilom a za navečer koristim onu ebay paletu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.