subota, 8. travnja 2017.

Plastične kutije za hranu

Plastične kutije za hranu ISTAD plastična vrećica, razne boje Količina pakovanja: 50 kom. IKEA 365+ posuda za hranu, bij, cv Duljina: 34 cm Širina: 25. Osim što sprečavate nepotrebno bacanje hrane, uz pomoć plastičnih kutija možete bolje organizovati slobodan prostor u vašoj kuhinji.

Plastične kutije za hranu
Plastične činije i kutije za ketering. Nudimo cijeli niz proizvoda za pakiranje hrane i njen transport. NOVO: Složive kutije jedna u drugu, za transport pizze, olakšava isporuku i održava. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane.


Plastične kutije za hranu
Odlične za ketering i dostavu hrane. KUTIJE ZA HRANU 72029 VAKUM NA 2 NIVOA. KUTIJA 119543 ZA HRANU HERMETICKA - S. Za održavanje obroka na toplom ili hladnom. Najpovoljnija kutija za hranu, jednostavna i praktična. Gornji pretinac omogućava stavljanje pribora. POSUDE ZA HRANU OD POLIPROPILENSKE FOLIJE ZA KUVANA JELA DO 120°C.


Ambalaža IN nudi kvalitetnu ponudu ambalaže za catering i dostavu hrane: posude. Istraživanja američkih znanstvenika pokazala su da plastika od koje su načinjene neke posude, folije i pakiranja prehrambenih proizvoda.

Plastične kutije za hranu
Ambalaza od stiropora, plastike i aluminijuma. Renomirana firma sa visegodisnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plasticne, stiroporske i aluminijumske ambalaze za pakovanje hrane. L plastike mikrovalna pećnica hrana kontejner. Food KlickBox Kutija Za Hranu, velika. Idealna za pohranu obroka kad smo u. Euro"plastična kutija, D 800 x Š 600 x V 200 mm, 80 L, siva.


Posude i kutije, plastične, za čuvanje hrane, za kućanstvo. Naslovna O nama Ambalaža za hranu Smrznuti program Mliječni program Mesni program Ostalo Kontakt. Markos ambalaža prisutna je na tržištu dugi niz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.