utorak, 4. travnja 2017.

Porez na dohodak od kapitala 2016

Porez na dohodak od kapitala 2016 Porez na dohodak od kapitala 2016 Primatelj dividendi i udjela u dobiti na temelju udjela u kapitalu obveznik je poreza na dohodak od kapitala i prireza porezu na dohodak. Oporezivanje kapitalnih dobitaka fizičkih osoba nastalih tijekom 2016. Porez na dohodak od kapitala s osnove udjela u dobitku.

Porez na dohodak od kapitala 2016
Zakona o porezu na dohodak koje predviđaju oporezivanje dohotka od kapitala po osnovi kapitalnih. Društvo s ograničenom odgovornošću u srpnju 2016. Obračun bruto primitka i poreza na dohodak od kapitala po osnovi.


Porez na dohodak od kapitala 2016
Novi porezni zakon: Uvode se izmjene vezane za plaćanje poreza na dohodak ostvarenim od kapitala. Zakonom o porezu na dohodak – za fizičke osobe, vlasnike udjela. Dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka čini razliku. Zakon o porezu na dohodak - pročišćeni tekst zakona. Osnovica na koju će se obračunavati porez na dohodak utvrdit će se kao. Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2016.


Ovisno o visini vašeg dohotka, porezna stopa iznosi od 12 do 40 posto. Pravilnik) u Republici Hrvatskoj se od 01. Osiguranje i naplata potraživanja u 2016. Primjer: Otuđenje financijske imovine stečene tijekom 2016. Porezni obveznik - fizička osoba je obvezna porez na dohodak od kapitala po. Predujam poreza na dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih. U članku Izmjene poreza na dohodak (1) pisali smo o izmjenama koje.


Godišnji porez na dohodak plaća se po stopi od. Prije 6 dana - Hrvatska je porez na dohodak od kapitala, odnosno na kapitalnu dobit uvela s 1. Povrat poreza je više utvrđena uplata predujma poreza i prireza po godišnjem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.