srijeda, 5. travnja 2017.

Pragmatična osoba

Pragmatična osoba Pojam pragmatičan i u našem jeziku ima isto značenje kao i kod grka a koristi se za osobu koja je opštekorisna, stvarna odnosno za sve one. Tako pojam pragmatičan zadržava i kod nas originalno značenje i upotrebljava se kada kažemo da je neko opštekoristan, stvaran, delatan. Ako volite pragmatično, to je onda racionalna ljubav, a vezama se pristupa s puno razmišljanja.

Pragmatična osoba
Pragmatični ljubavnici se zaljubljuju u osobe. Poslednjih godina često se može čuti za nekog političara da je pragmatičan. To su svojevremeno mnogi pričali i za Đinđića.


Kasnije se kod njegovih prijatelja detaljno raspitujete o toj osobi.

Pragmatična osoba
B Suviše ste racionalni - Vi ste veoma pragmatična osoba. Iako se zalaže za legalizaciju prostitucije, Boris Kunst kaže kako sam nikad ne bi obukao tigraste gaćice i stao u prozor noćnog kluba. Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je Rex Tillerson, direktor američke multinacionalne nafte i plinske tvrtke. Ako čitate auru nekoj drugoj osobi, subjekt se treba obući u udobnu. Takva osoba je praktična i pragmatična, čvrsta i pouzdana jednako kao i. Okruglo lice: Reč je o predusretljivoj, druželjubivoj, poverljivoj osobi, na koju se možete uvek osloniti. Kada ljudi biraju hoće li govoriti o prošlosti ili budućnosti, pragmatična osoba će uvek izabrati budućnost, zaboravljajući prošlost. Hrvatska pragmatička sankcija – 1712.


Habsburg može prijeći na žensku osobu, pod uvjetom da ona.

Pragmatična osoba
Bankari će, odlučili su europski ministri, ostanu li pohlepni, ipak biti kažnjen. Svaka odluka koju osoba napravi proizlazi iz vrijednosti i ciljeva te osobe. Ali Željka je pragmatična osoba i siguran sam da će, čim se završe izbori, nastaviti putem kojim je išao SNSD kada smo pravili napredak u. Ako je kocka na tlu, onda ste pragmatična osoba koja točno zna što želi od. Ja sam pragmatična osoba i samo sam htio pobjede iz utakmice u utakmicu. Nikad nisam razmišljao gdje bi nas to moglo odvesti. Osobno, vrlo sam pragmatična osoba, pa ova znanja koja prenosim drugima kroz svoj program, te putem individualnog rada kroz npr. Osoba koja je žrtva ne može živjeti ukoliko joj je identitet obuzet.


Informirani su o ciljevima i doprinosu istraživanja, kao i o njihovom dobrovoljnom sudjelovanju u istraživanju. Sledeća osoba koja će to otkriti je Žan Klod Junker – rekla je Mej navodno članovima parlamenta, povodom predstojećih pregovora o Bregzitu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.