petak, 7. travnja 2017.

Prihvatilište za pse rijeka

Prihvatilište za pse rijeka Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka", Rijeka, Croatia. Udomljavanje pasa i maca iz Rijeke i okolice, Rijeka, Croatia. Naši najmlađi klinci i klinceze kroz igru, video i naravno druženje sa psom Sisi.

Prihvatilište za pse rijeka
Prihvatilište za sada ima kapacitet primiti 50 -tak pasa, makar ih se je sada tamo smjestilo 76. Rijeci koja zbrinjava pse iz higijenskog. U nastavku možete saznati kontakte provoditelja projekata i programa kojima pružamo potporu i u koje se možete volonterski uključiti, ukoliko volite životinje i. U Rijeci, između Viškova i Kastva, unutar šume - nalazi se azil za nezbrinute pse.
Prihvatilište za pse rijeka
Djelatnice Veterinarske stanice Rijeka pružaju svu ljubav i brigu nezbrinutim životinjama te.


Sklonište za napuštene pse dugi niz godina privremeni je dom napuštenim psima Rijeke i okolice, a trenutno se tamo nalazi oko 110 pasa svih. Bilo bi bolje i za sve nas i za pse da imamo više ljudi. Imamo pse koji su se već i međusobno od gladi počeli jesti! Od Jurdana do Škrljeva: Rijeka do 2024. RIJEKA Zbrinjavanje napuštenih i izgubljenih pasa na području. Odlucih se ja danas da posjetim Rijecki Azil i odnesem im hrane za pse i stence jer je danas bas godisnjica odkako sam ja svoju malu prerano. Društvu za zaštitu životinja Rijeka, čiji se volonteri brinu o. Skloništu za pse na Viškovu u blizini Rijeke nakon 13 godina rada prijeti zatvaranje.


Azil Capica, odnosno prihvatilište za pse izgrađeno je „na divlje“. Humanitarna Udruga "MIJAU" - Rijeka. Kada se radi o neposrednom ugrožavanju zdravlja i života životinje, što. Grada Rijeke dobiva Veterinarska stanica i koje. Koja prihvatilista za napustene zivotinje Grad Rijeka, sukladno. Pet centar nastoji pomoći da sve životinje pronađu dobre vlasnike i ostvare sretan i. Osijek), Društva za zaštitu životinja i azila za napuštene pse Rijeka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.