četvrtak, 27. travnja 2017.

Propada papucica kocnice

Propada papucica kocnice Pozdrav, Imam sledeci problem: Kada je motor ugasen napumpam pedalu kocnice i ne propada a kad motor radi pedala propada vrlo lagano. Strujanje zraka na stisak kocnice10 svi 2015fiat stilo kocnice? VW Caddy - propada papučica kočnice - Forum.

Propada papucica kocnice
Auto dođe iz servisa, papučica lovi skroz dole i koči samo prednji. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu15 objava - ‎6 autoriE deste ljudi :mrgreen: vecheras mi se desilo da mi je u toku puta (autoput ns-bg) pedala za kochnicu pochela jako propadati. Eto nakon sta sam jucer izmjenio plocice i ulje u kocnicama nastao je problem , papucica konstantno propada skroz do poda. Mjenjao sam juce pakne i cilindre pozadi na kocnicama, na mojoj xsari.


Propada papucica kocnice
Počelo je pre 3 meseca,pedala za kočnicu mi propada kada stojim u mestu,ne skroz do kraja,ali blizu je. Bio sam kod 3 mehaničara i iskreno mi. Pritiskom na papučicu kočnice, ona lagano propada. Zamijenjeni su zadnji diskovi i pločice na svim kotačima, odzračeno. Zastava 101, auto koci slabije, a pedala propada skoro kao kvacilo. Dok je auto upaljen i drzim pritisnutu kocnicu srednje jakim pritiskom ona polako propada i za oko 1min propadne do poda! Posto mislim da je princip isti, pitam ovde.


Na mom aleku na tehnickom prsne trula cevcica kocionog sistema. Izgubio sam popodne i blokirao po redu glavni.

Propada papucica kocnice
I kod mene sisti a i propada pedala kocnice isto kako je Mikan opisao. To jeste ali ne sme kocnica da propada samo je moras malo jace stisnuti. Moze biti da ti je drugi kvalitet plocica pa ti daje utiska da papucica. Kada je ugasen motor pedala je visoka i uopste ne propada. Na valjcima sam proverio da koce sva četiri tocka.


Sklop guma-ovjes-kočnica najvažniji je segment automobila. Ukoliko papučica kočnice “propadne” više nego što je to uobičajeno, to može. Nakon reparacije diskova, propada pedala kočnice. Skinuo sam zadnje diskove i nosio da se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.