nedjelja, 9. travnja 2017.

Skuter ne pali na dugme

Skuter ne pali na dugme Ovako kad krenem da upalim motor on nece da upali na dugme ja na. E sad ja prvo mislio prazan akumulator pa vozio skuter jedno pola sata sat. Skuter ne pali na gumb20 objava12 ožu 2014Baotian BT50QT9 ne pali na dugme8 objava14 svi 2013TGB R50X - ne pali na dugme ?

Skuter ne pali na dugme
Pali na kurblu od prve ali na alnaser rijetko kad. Ljudi imam problem sa paljenjem na dugme, kada sam kupio skut tip mi je rekao da je akomulator oslabio pa nece da pali svaki put, ali u. Regler, alnaser, osiguračiSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu18. Paljenje na dugme - Rešavanje problematike25 objava4 pro 2011Skuter nece da pali.
Skuter ne pali na dugme
Motori18 objava29 ožu 2015Malaguti F10 ne pali.


Motori12 objava21 ruj 2009gilera runner50 - Motori. Kineski skuter (problemi s paljenjem) - Seljacionline by Pure Evilseljacionline-forum. Kupio sam skuter u pevecu presao 2600km i sve super do prije 2 dana. Inace skuter nece da upali ako ne okrenete kjuc. Od tada ne pali vise,cistio sam karburator,svecicu takodje,filter sam. Elektronsko paljenje kao na skuteru. Tomos ako je sve ok sa njim pali na po kurble. A cuj, skuter od 500 eura kaj mozes ocekivati.


Skuter ne pali na dugme
Skuter pali ako mu špricom ulijemo gorivo direkt u karburator, a ovak samo vergla. Vozim Yamahu xt 350 koja pali iskljucivo na kurblu(fabricki nema anlaser). Ja sam na kurblu palio samo skutere, ako duže nijesu paljeni, da ne bih. Okrećem Mocu - Bato, de se pali ovo čudo, skuter mali? Na kurblu pali na prvi zub ali na dugme nece ni da se javi. Kaže - Digni ćopavu, stisni levu, i pritisni dugme! I razmišljam brzo, šta je ćopava, šta. SKUTER U ISPRAVNOM STANJU KOJI SE VOZI SVAKODNEVNO OCARINJEN SA.


MOTOR JE KINESKE PROIZVODNJE 2000GOD I PALI NA DUGME.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.