utorak, 11. travnja 2017.

Stolice za ugostiteljstvo split

Stolice za ugostiteljstvo split Stolice i stolovi za ugostiteljstvo. Nova atraktivna stolica u ponudi MUNISH izrađena je od polipropilena u 6 modernih boja. Spremljeno u privremenu memorijuu ponudi veliki izbor stolica i stolova od tehno rattana, drva, tehnopolimera i aluminija, za uređenje kafića, caffe barova, restorana, hotela, fastfood-ova i ostalih.

Stolice za ugostiteljstvo split
Naša djelatnost je trgovina stolovima i stolicama namjenjenih opremanju interijera i. Namještaj za interijer trgovačkih i ugostiteljskih objekata - stolovi, stolice i separei. Polovna ugostiteljska oprema direktno od prodavača k vama. Ugodna ponuda polovnih stolica i polovnih stolova te ostale polovne ugostiteljske opreme.
Stolice za ugostiteljstvo split
Velika ponuda unutarnjih stolica za ugostiteljstvo i hotelijerstvo.


Metalne stolice, drvene stolice, naložljive stolice. Ugostitelji, odaberite profesionalne stolice za. AKCIJA: Odlična restoranska stolica, cijena 312,50 kn. Stolovi i stolice za ugostiteljstvo iz cijele Bosne i Hercegovine. Kopin - sve što Vam je potrebno za ugostiteljstvo; ugostiteljska oprema, ugostiteljski namještaj, opremanje. Namještaj za ugostiteljstvo, javne i rezidencijalne prostore, oprema za vanjski prostor, suncobrani, žardinjere, rasvjeta.


Osim toga kod nas možete pronaći i kupiti ugostiteljski namještaj-opremu kao što su lounge garniture, stolice i fotelje od tehnoratana sa aluminijskom.

Stolice za ugostiteljstvo split
Nirs veleprodaja ugostiteljske opreme, sitni inventar, ravni tekstil i radne odjeća. Barske stolice, stolice,fotelje i stolovi za ugostiteljstvo. June 9, 2016 to the album: Brod Casablanca Split. Prodaja sistema za grijanje i hladjenje te ugostiteljskog namjestaja i suncobrana. Tvtka smo specijalizirana za opremanje terasa ugostiteljskih objekata i hotela.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.