četvrtak, 13. travnja 2017.

Tomos apn 6 prodaja

Tomos apn 6 prodaja Rabljeni mopedi - prodaja polovnih mopeda. TOMOS APN 6 odlican motor za ove pare. Dostupan u crvenoj, plavoj i srebrnoj metalik boji.

Tomos apn 6 prodaja
Servis i reparacija vanbrodskih motora Tomos. Tomos apn 6 A3 a5 automatik karburator. APN6 je 1982 godište i ima petu brzinu sa debljim žbicama malo korišten ja sam mu jedini vlasnik što znači da je na mom imenu za kontakt telefon 0656981399. Apn 6 APN motor u dobrom stanju, sad generisano, ima i dellorto Čantavir 200.


Tomos apn 6 prodaja
EU u fakticki tehnicki neizmijenjenom stanju. Cilj je bio motor što bliže dovest u stanje kakvo je bilo kada je kupljen. Prominilo se samo ono što se moralo, i što. Lep apn 6 registriran 041627104 Stanje Lastnik: drugi. Na prodaju Suzuki RF600R u odlicnom stanju, nove gume, svecice i akumulator. A Bokte,da mi znati ko prodaje neki polovni :S. APN-ovi s papirima koje oni prodaju realno ne vrijede više od 1000 kuna. Deklo kurble i magneta APN cijena 300kn.


Prodaja zamjenskih rezervnih dijelova, opreme za sve tipove trimera, motornih pila i raznih.

Tomos apn 6 prodaja
Kategorija: SKUTERI MOPEDI MOTOCIKLI Oznake apn 6 alpino, motor tomos, prodaja tomos, pula tomos, tomos, tomos apn 6, tomos apn 6 novo, tomos cijena. Nisam više 100% siguran kako ide, ali ih sigurno prodaju. Obično se radi licitacija, bude oglas u novinama. Motoring doo - Prodaja motora i opreme za motore i motocikliste. Autousluga - tvrtka koja dugi niz godina predano servisira čitavu Tomosovu paletu od crpki, vanbrodskih motora do motorkotača na cijelom ovom području. Prema informacijama koje smo dobili od nekolicine dobavljača mopeda u Hrvatskoj prosječna cijena brdskog.


Neprestano izlaze novi modeli a sedamsdesetih godina prodaju snažno pojačavaju i. Automatik ili s mjenjačem kao u slučaju »APN-a«.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.