srijeda, 19. travnja 2017.

Topling peci na pelet

Topling peci na pelet Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Pogon: Pelet, Koštice Masline i Breskve. Peci na pelet Topling 25-40kw, Petrovo, 3.

Topling peci na pelet
Pec na pelet topling, Prnjavor, Topling peć na pelet 33 KW najkvalitetnije peći. Stranica 58-Grijanje na pelet Stanovanje. Buderus, na slijedećem linku ima dosta. Kotlovi na pelet predstavljaju dobru zamjenu za kotlove na lož ulje.
Topling peci na pelet
Prodajamo tudi slamnate pelete, primerni tudi za zajce in ostale domače živali.


Strokovnjak odgovarja: Za sobne peči, kamine in kaminske vložke na pelete priporočamo. Proizvođač: Topling, BiH Šifra: 30142 Garancija: 5 godina Uvodne informacije o kotlu. Thermoflux Jajce, Topling Prnjavor, Kovan Gracanica, Centrometal, itd. Kotlovi tipa TKP su savremene konstrukcije i dizajna, izrađeni od. Ja sam prosle godine uveo grijanje na pelet i bilo je nekih problema oko peci (Topling), mada je sve to pokrila garancija i stvarno su odmah. Pogledaj slične oglase u rubrici: Peći. Moj komšija ima kuću od oko 200 m2 i pre 2 godine je kupio peć na pelet za.


Preskoči na odjeljak Topling BT - dimenzije (VxŠxG): 1630x1266x870 mm; moč: 25 kW; razpon delovanja: od 8 kW do 25 kW; energent: peleti; velikost.

Topling peci na pelet
Peleti se sestojijo zgolj iz prešanih lesnih odpadkov, povezuje jih v lesu naravno vsebovana snov lignin in so zato okoju najbolj prijazen vir toplotne energije. Maribora, ki se je odločil za prehod na ogrevanje z obnovljivimi viri - lesnimi peleti in nakup peči Topling je bila z vidika prihrankov. Kompanija Topling iz Prnjavora predstavila se četvrti put na Sajmu Energa 2014 u Tuzli sa svojim kotlovima na čvrsto gorivo i pelet koji se. Odlučili ste se ugradnju kotla na bio masu, ali još uvijek ne možete odlučiti koju opciju odabrati - kotao na drvene cjepanice ili kotao na pelete. Logiĉki kontrolor za upravljanje radom peći. Na privrednoj mapi makro okruženjaj Topling je već dvadesettri godine. I za kraj jedna mala konstatacija Topling proizvodi kotlove na pelet od 25kw - 2000Kw.


TOPLING, Prnjavor, Bosna i Hercegovina. Imam Kraljevo 35Kw pec i stavio bih Ferroli Sun P7.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.