nedjelja, 9. travnja 2017.

Ugovor o djelu umirovljenici obračun

Ugovor o djelu umirovljenici obračun Parametri za izračun ugovora o djelu, autorskih i umjetničkih honorara za 2017. Porez se obračunava po stopi od 24%; Paušalni. Kalkulator za ugovor o djelu do kraja 2016. Kod obračuna drugog dohotka po osnovi ugovora o djelu i sličnih isplata od. Treba li umirovljenik koji radi na ugovor o djelu ili ima dodatna primanja, predavati poreznu prijavi do 28. U ovom tekstu dan je prikaz pravnog i poreznog uređenja ugovora o djelu, te su. Obračun autorskih i umjetničkih naknada u 2017. Isplata primitaka na temelju ugovora o djelu.


Ugovori o djelu s fizičkim osobama različitog statusa. Dajemo Vam u Excell-u i model obračuna ugovora o djelu:. Ukoliko se za posao preko ugovora o djelu ugovara umirovljenik, davanja su utoliko manja što se. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od. Imate kadrovske probleme u odjelu obračuna plaća? Uputa: Zakonske promjene u obračunu honorara koji se isplaćuju nakon 1. Bez izdataka - porez 24% (Ugovor o djelu).


Isplate za autorsko djelo, naknade po ugovoru o djelu umirovljenicima, te naknade.

Ugovor o djelu umirovljenici obračun
Doprinos za zdravstveno osiguranje 7,5% (KN) : Bruto osnova za obračun doprinosa (KN) : II. Oporezivanje drugog dohotka – ugovor o djelu i autorski honorar. Porez na dodanu vrijednost (PDV) − obračunava i plaća porezni obveznik ako je u. Za umirovljenike tražite i rješenje o mirovini. Ključne riječi: ugovor o djelu, honorarni posao, obračun, bruto, neto. Primjer obračuna drugog dohotka za sve vrste ugovora, primatelj iz Zagreba, neto.


UGOVOR O DJELU, UGOVOR O DJELU UMIROVLJENIK.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.