subota, 27. svibnja 2017.

Alfa kamini na pelet

Alfa kamini na pelet Uputstvo za upotrebu-Pelet-Peći-Luca 1. Peć na pelet 25KW etažna peći kamini grijanje grijalice. Peć Etažna 15KW na pelet peći kotao kamin GRIJANJE.

Alfa kamini na pelet
Kamini iz cijele Bosne i Hercegovine. Proizvoa Alfa-Plam Vranje Karakteristike: - Snaga: 21 kW - Zapremina. Peć od debelih limova sa čeličnim vratima debljine lima 2mm -Specijalno čelično ložište od vatrootpornog čelika koje omogućuje dugi vek trajanja -Kotao. Alfa plam Commo 21 peć na pelet etažna - PONOVO NA LAGERU !
Alfa kamini na pelet
Imam potpuno novi Kamin klasik od poznate firme "Alfa Vranje" Htio bih da ga prepravim da mi ponekad radi kao pelet pec a nekad da radi na. Alfa Plam peć na pelet LUCA CRVENA - Tehnomanija. ALFA PLAM ŠPORETI, KAMINI I PEĆI NA PELET.


Evo da se pridruzim druzini kaminasha i pelet-araca. Ovi kamini su namenjeni za etažno grejanje, istovremeno greju prostoriju u kojoj se nalaze i deo svoje snage. Prodaja kamina svih vrsta i opreme za kamine u oglasima sa slikama i cijenama kamina. FISOV pelet koji je 320 KM paleta - 1050 kg što bi. Npr Kamin na pelet Alfa Commo od 21 kw. Između ostalog, kamini na pelet se izrađuju u više boja, tako da možete izabrati boju.


Alfa kamini na pelet
Set za pelet Mareli se sastoji od kotla Mareli Calisto, gorionika EasyPel i rezervoara za. Dimnjak na koji je prikljucen kamin je kao sto moj cale kaze zidan na. Kapacitet rezervoara za pelet: 23 kg. Više Peći na čvrsta goriva Stilmetal Kotao na pelet Eco 25 Smart. Iz naše ponude izdvajamo kotlove i kamine na pelet fabrike. Prodajem nov kamin za etazno grejanje alfa plam Vranje. Peći na pelete, pelet, prodaja, servis, ugradnja, centralno grijanje.


Izvodimo priključke u inox i hladno valjanom limu za sve peći i kamine na pelete i drva. Pelet vec 7 godina i mnogo je veca potrosnja nego drva. Najisplativije trenutno grejanje u Srbiji do 100m2 je Kamin ložen drvenim ugljom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.