ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Bobina renault clio cijena

Bobina renault clio cijena Nisam ni strucan ali kontam na bobinu od Reno, jako su osjetljive :roll:. Vrlo često upravo bobina stvara probleme u radu motora koji se mogu manifestirati prekidanjem rada motora neovisno o broju okretaja. Bombina bobina renault clio reno klio 2 1.

Bobina renault clio cijena
Njega se samo povuče prema gore (isčupa) i bez problema ode, na isti način samo u suprotnom smjeru ga se vraća. Otišla ti bobina, cena nove je cca 6. V, pa ti kažem iz vlastitog iskustva. U ovlaštenom su rekli da je u pitanju bobina i ako se nastavi da ga.
Bobina renault clio cijena
Kad pronađete traženi dio, vidite njegovu cijenu te imate mogućnost i pregleda u kojim je sve poslovnicama taj artikl raspoloživ za trenutnu. Ali tu razliku u cijeni daleko pretplatiš kad ti neke stvari počinju rikavat, a za zivce koje potrosis da ne pričam. Clio II, Kangoo, Thalia I, Twingo I Kacenje na 3. V FEBI BILSTEIN Cena je iskazana za komad.


Inačica koja će ispuniti sve vaše potrebe. Caddy, Golf, Jetta, Lupo, Passat, Polo, Sharan, Touran, TouaregNiska cena, visok kvalitet. RENAULT - Clio, Kangoo, Laguna, Master, Megane, Megane Scenic, Modus, Scenic. DIJELOVI RENAULT CLIO 1998-2001 DIJELOVI. PROBLEM - Nije moguće startati nakon zamjene.

Bobina renault clio cijena
Renault CLIO nudi pakete opreme za svačije potrebe. Cijenu popravka mogu navesti nakon pregleda i dijagnostike motora. Moguće neispravnosti su : svjećice, kablovi, bobina, propuštanje na usinom.


Cak me ni cijena toliko ne muci koliko me muci usluga. Za prikaz cijene artikla te raspoloživosti molimo da se ulogirate. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.