srijeda, 17. svibnja 2017.

Boli li abortus

Boli li abortus Zene, vi koje ste uradile abortus "na zivo" recite mi, koliko boli. I ako ste radile pod anestezijom, da li se bas nista, nista ne osjeca? Odluku o tome da li ćete roditi ili abortirati je teško doneti.

Boli li abortus
Protivnici abortusa govore da nijedna žena nikada nije želela abortus, da je abortus uvek traumatično iskustvo ali žene su. Možda ćete osetiti pritisak, ali to ne bi trebalo da boli. I nemojte se plašiti ab jer fizički skoro ništa ne boli, više se plašite psihe, odnosno. Jesi li sigurna da ne možeš zadržati dijete? Abortus u poodmakloj trudnoći - da ili ne?


Niste same: I ove žene su preživele abortus. BufretLignendeOversett denne siden7. A koliko neke bukvalno boli tema "abortusa" jeste upravo ovoliki broj. E sad ja vas pitam drage moje protivnice abortusa, da li je trebalo da. Nisam sigurna je li mi radila vakumom ili ne. Ne, pri ovom zahvatu koristi se anestezija (lokalna ili opšta), a u periodu nakon zahvata upotreba uterotonika i analgetika. Po procenama srpskih lekara, abortus se obavlja kod svake dvanaeste žene.


Prekid trudnoće jedan je od nastresnijih zahvata u životu jedne žene.

Boli li abortus
BILA JE NAJLEPŠA SRPKINJA PRE 4 GODINE: Da li verujete da danas izgleda JOŠ BOLJE? Read more Devojku boli vagina. Zanima me da li je tko imao takvo iskustvo, ne bih ga nikome. NISTA NE BOLI,osjetis fizicku aktivnost(isto ako kad vadis zub),ali ne boli,a tebe. A abortus o kome pricas vec danima,je ono sto ne mozemo da. Shvaćaš li što će se dogoditi ako se zabrani abortus?


Tko će educirati cure kako prevenirati da do toga uopće ne. Ukoliko je trudnoća starija od 10 nedelja, obavezno se sastavlja komisija koja će odlučiti da li abortus treba da se izvrši ili ne. Spontani pobačaj je gubitak fetusa prije 20-og tjedna trudnoće. Medicinski termin za ovaj pobačaj je spontani abortus, ali stanje nije abortus u. Ovako , ne plašite žene abortusom jer to je danas rutinska operacija koja ne boli jer se radi pod lokalnom anestezijom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.