petak, 12. svibnja 2017.

Cjenik cigareta tdr

Cjenik cigareta tdr Cjenik cigareta tdr Odluka predstavlja nastavak harmonizacije akcizne politike u BiH sa politikom akciza na cigarete u Evropskoj uniji. Donosimo potpuni novi cjenik cigareta koji će važiti od prvog dana nove godine. Fabrike duvana Rovinj, doo Sarajevo, od 10 do 20.

Cjenik cigareta tdr
Zakona o trošarinama povećanje maloprodajne cijene cigareta marke WALTER WOLF. Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do 30. Lanjskim preuzimanjem Tvornice duhana Rovinj (TDR) vrijednim pola.


Cjenik cigareta tdr
Cjenik cigareta tdr
BAT i drugi strani proizvođači cigareta prozivali za monopol. Naime, rovinjski TDR je sukladno odluci Vlade iz prosinca prošle godine, povisio cijenu kutije cigareta, i to za jednu kunu. Ukupno proporcionalna i specifična trošarina za. Zakonu o trošarinama povećanje maloprodajnih cijena za određene marke cigareta. TDR i Philip Morris podigle cijene svojih cigareta, na isti su se potez. Hrvatski proizvođač cigareta, rovinjski TDR reagirao je a odluku Vlade da se povećaju trošarine na duhanske proizvode te izjavu ministra. S 2,6 milijardi prodanih cigareta u 2012.


Iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH u srijedu je potvrđeno da će od 1.

Cjenik cigareta tdr
Zbog novonastalih tržišnih okolnosti TDR će u travnju cijene svojih proizvoda povećati za 2 kune. TDR je lider na duhanskom tržištu Bosne i Hercegovine. Cijena najjeftinije TDR-ove cigarete York povećat će se za. TDR je cijene cigareta držao stabilnim posljednjih pet godina, i to unatoč povišenju raznih troškova. Najskuplje cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno košta 11,84 eura, dok su najjeftinije u Bjelorusiji gdje koštaju nepun euro. Vodeći računa o potrošačima smanjene.


Neke marke cigareta nisu poskupjele, a iz TDR-a navode i da su. Vlada jednoglasno odlučila: Rastu cijene cigareta i duhana. British American Tobacco i Tvornica duhana Rovinj (TDR). Novi cjenik prijavljen Carinskoj upravi pokazuje da je većina marki cigareta. Zapisnik o popisu zaliha cigareta sa obračunom razlike. JT International uveo je nove cigarete.


Vas molimo da sve kontakte putem maila uspostavljamo preko nove adrese koja glasi ; udruga. U privitku se nalaze Cjenik TDR proizvoda s datumom primjene.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.