utorak, 23. svibnja 2017.

Dci motori karakteristike

Dci motori karakteristike Ci upotrebljavaju takođe Dačija , Nissan , Suzuki i Mercedes. Ti motori sa 80 ili 98 KS tehnički predstavljaju razvoj dizel motora koji pripadaju familiji F-tip, koji je počeo. Ci koje ste više puta spominjali kao nekvalitetne i problematične, ponajprije kada su u pitanju.

Dci motori karakteristike
TESTIRALI SMO: Dacia Sandero Stepway 1. DCI motorom, i mogu reći da auto prosto leti. Nekoliko standardnih problema koje se javljaju kod dci motora: EGR ventil. Renault Megane, provozao sam jedan sa 1.
Dci motori karakteristike
INTERCOOLER TURBO KOMPRESOR - TURBO PUNJAČ U većini. Ci - početnička uputstva15 objava26 kol 2011Izbegavati 1. Uloži puno, napravi kvalitetno, a onda to iskoristi koliko god možeš. Ci, što je i razumljivo, jer nudi privlačan omjer dobrih.


No, ono što stvara razliku je elastičnost i ujednačeno podizanje snage s okretajima motora. Kad tome dodamo učinkovit ovjes i umjerenu masu. Ci znatno bolji motor, desavalo se samo turbina da bude problem. HDi noviji motor i malo "nezniji", tu i tamo neka turbina, al zavisi od slucajaEspace 2. Taj motor je imao nekoliko gadnih problema - pored čuvene Lucasove pumpe (nema opoziva) tu su još i problem i s.

Dci motori karakteristike
Danas gledah i probah jednog scenic-a. Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. E sad za te druge verzije dci motora sa vise kw ne znam kakve su. Ci Nekoliko desetina fotografija i članak.


Dimenzije, mase, karakteristike: Dužina x. Po voznim karakteristikama i potrosnji goriva, takodjer reklo bi se isto. Vidim da imaju dvije verzije ovog motora 1. Najosjetljiviji dijelovi su brizgaljke kod 1,5-litarskih dizelskih motora. DCi je i danas, jedan od najboljih u klasi, a to što je osetljiv. Po svim karakteristikama, a pogotovo po pristupačnoj ceni, modus se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.