petak, 26. svibnja 2017.

E knjiga na hrvatskom

E knjiga na hrvatskom Dobrodošli u jedinu eKnjižnicu s eKnjigama na hrvatskom jeziku. Inicijativa Croatia Reads omogućit će besplatan pristup e-knjigama za. Ezopove basne, Zvonar crkve Notre Dame, Životinjska farma, Hamlet, Candide i Aristotelova Politika, samo su neke od 500 besplatnih e-knjiga. Besplatno preuzmite PDF e knjige na hrvatskom, srpskom i bosanskom jeziku. Ostanite u čitanju besplatnih e-knjiga, koje u velikom broju možete naći na ovom blogu. Na ovoj stranici se nalazi kolekcija knjiga na hrvatskom i srodnim jezicima složenih po abecednom redu.

E knjiga na hrvatskom
Kako doznajemo, u katalogu se osim knjiga na stranim jezicima, nalazi i nekoliko stotina knjiga na hrvatskom jeziku, a među prvim izdravačima. Digitalne knjige besplatne su za osobno korištenja te ih nakon preuzimanja s naših.


Citat o tome kako odgovaram Neđu od njegovog dolaska u Hrvatsku:. Prema Forresterovoj anketi tržište digitalnih knjiga (e-knjiga) polako postaje. Iako još u Hrvatskoj nisu doživjele toliku popularnost kao na američkom tržištu, možemo reći da e-knjige predstavljaju pravu revoluciju. Ako citam e-knjige, onda citam na tabletu, al mi nije gust jer nije to to, bolje je kad. Dali mi netko moze objasniti kako pronaci e-knjige na hrvatskom jeziku, na. Kako koristiti digitalne knjižnice, gdje nabaviti besplatne digitalne knjige te gdje kupiti digitalne knjige na hrvatskome i engleskome jeziku. Komentari sadržaja s Bug Onlinea › Komentari IT vijesti › prijavaSpremljeno u privremenu memorijuSlično2.


E knjiga na hrvatskom
S obzirom na "brojnost" knjiga, site je odličan: brz, pregledan, kompatibilan sa svim mobitelima. Antiratni roman sa desetak međunarodnih nagrada, objavljen u SAD, Australiji, Italiji, Nemačkoj, Srbiji, BiH o Hrvatskoj sada i kao elektronska knjiga. Za sve ljubitelje knjiga odabrali smo 8 najboljih aplikacija koje će vam pomoći organizirati vašu kolekciju i učiniti čitanje omiljenih knjiga još. Stranica nudi mnoštvo besplatnih e-knjiga (PDF) raznih žanrova. Slova su umjesto od tinte načinjena od piksela, a knjiga se odjednom zove e-knjiga. Međutim, budemo preskočili sve rasprave koje se tiču.


NAJVEĆA PONUDA E-KNJIGA NA HRVATSKOM JEZIKU! Dosta Vam je brisanja prašine na policama s knjigama ? Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. U svojoj ponudi Prestigio nudi više od 250. Dobar dio knjiga u bazi dostupan je i na hrvatskom jeziku. Ne brinite mnogo o tome šta treba da radite. Upozorenje: što čitaš je anarhistička knjižara, pa je i izbor tekstova takav.


Na ovim stranicama cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.