srijeda, 24. svibnja 2017.

Grand automotive sarajevo

Grand automotive sarajevo Ford Motor Company i Infiniti za Republiku Hrvatsku. Osim toga registrirani smo za održavanje i. Automobil, Model, Opis, Lokacija, Cijena.

Grand automotive sarajevo
Tuzla, distributer Opel i Chevrolet brandova, prodaja vozila, servis, prodaja dijelova, prodaja rabljenih vozila, staro za novo. Market Auto iz BL prodao 35 komada FIAT-a 500 L za taxi službu u. Sarajevo, iz razloga što je Komisija. Ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH, na osnovu dlana 55.
Grand automotive sarajevo
Zagreb, Kovinska 22, 01 38 69 064 (065). Grand Scenic 7 sjedista iznajmljivanje, rent a car.


Grand Auto - usluzni, ali im je znanje jadno. Skupi i gotovo uvijek pogresno dijagnosticiraju kvar 3. Prije 7 dana - I ove godine u Grand autu vam nude super popuste na sve Opelove modele. Salon Grand auto se nalazi u Tuzli, na adresi Bukinjska 1, a sve dodatne. Tržište novih automobila u BiH – Novembar 2016. Među novitetima koje su predstavnici grupe PSA (Peugeot- Citroën) predstavili bh. Neumu nalazi se i i dotjerani tandem Citroënovih.

Grand automotive sarajevo
Ovlašteni distributer za prodaju i servisiranje Hyundai vozila za Bosnu i Hercegovinu. Places to visit in Bosnia and Herzegovina; Car dealer.


Rabljena vozila, testna vozila, nova vozila, poškodovana vozila z garancijo - Auto MAXX. Paris Salon, took place in the Grand Palais. Volio bih ići u toplije destinacije jer je već počelo hladniji dio godine. Organizacija putovanja je privatna, sredstvo je udoban automobil te se posjeduje. Vegasa i Grand kanjona, dva dana do San Francisca i povratak u LA. Okupljeni su nosili zastave BiH i Turske i transparente na kojima je pisalo: "I nevjernici počeše. Najam osobnih i kombi vozila, najam auto-prikolica. Pogledajte ponudu novih Opel vozila.


Preuzmite brošure s najnovijom ponudom osobnih i privrednih vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.