srijeda, 17. svibnja 2017.

Honda civic 2.2 cdti test

Honda civic 2.2 cdti test Honda civic 2.2 cdti test Sticajem okolnosti, test automobil nije imao alu-felne i pneumatike pripadajućih. Nova Honda Civic, sada već u devetoj generaciji, više nema futuristički NLO izgled kakav je krasio prethodni model Civica. Pozdrav, zaniteresiran sam za kupnju dizelskog civica 2.

Honda civic 2.2 cdti test
Honda civic 2.2 cdti test
Honda Civic 2,2 i-CDTi - Dok jedni pažljivo evoluiraju modele, Honda se usudila da sa novom generacijom Civica uleti u pravu revoluciju. Zanima me Honda Civic, noviji model (2006., 2007, 2008.). CDTi: Der Honda Civic bringt die Science Fiction.
Honda civic 2.2 cdti test
CTDi, Benzinac, Dizelska raketa Civic nove generacije je definitivno označio prekretnicu u Hondinom.


Honda civic 2.2 cdti test
Iako je zadržao futuristčki dizajn i sportski nastup, Civic je potpuno nov. Honda je već pri izradi novog Civica najavila kako će napraviti automobil impresivnog upravljanja i vrhunske udobnosti. Problem sa proklizavanjem kvačila na 2. Civic ima prednju masku koja izgleda svemirski, a stražnjica nalikuje. Umjesto armature koja se razvlači u više razina (to je uveo Civic) izabrano je. CDTi, ali bolja aerodinamika učinili su ga. PROBLEM - Motor neispravno radi i vibrira iz područja spoja.
Honda civic 2.2 cdti test
Honda civic 2.2 cdti test
Otkrivamo najčešće kvarove: Honda Accord. Miloš Anđelković: Polovna Honda Civic za preporuku ili ne?


Honda sada ima i sopstveni turbo dizel agregat 2. CDTi, koji je jedan od najboljih motora na svetu. Razmislja jesan o cdti, al na kraju odlucili da nista od dizela. Civic, kakršen se predstavlja v zadnji generaciji, je še pred svojim uradnim prihodom dvignil veliko prahu na račun svoje oblike. Ufff evo maloprije ispratio akorda 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.