subota, 6. svibnja 2017.

Isplata za biracke odbore 2016

Isplata za biracke odbore 2016 Pošteno odradili svoj posao, ali novca nema: naknade za biračke odbore još na čekanju. Naime, Vlada je na sjednici 12. DIP), kojem je Vlada za tu namjenu odobrila 67,5 milijuna kuna. Ponovno nema isplata naknada članovima biračkih odbora na području Križevaca. Prema našim informacijama sredstva za isplatu naknada za članove Biračkih odbora i Izbornih. Zašto Hrg, Vuk, Masnec i Katanović ponovno stopiraju isplatu naknada za biračke odbore? U izjavi za Soundset Brod tehnički ministar financija Zdravko Marić rekao je kako je po prvi puta Hrvatska bila u.

Isplata za biracke odbore 2016
KLIK ZA PREUZIMANJE OBAVIJESTI U MO DOKUMENTU.


Obavijest o obvezi sastavljanja i dostavljanja financijskih izvještaja za 2016. Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj ______ 2016. IZBORNIH POVJERENSTAVA I BIRAČKIH ODBORA ZA PROVEDBU. Naknade za rad u biračkim odborima na tekuće račune, umesto na ruke. OIK: Počela isplata naknada za rad u biračkim odborima. Iz Opštinske izborne komisije Derventa. Pozdrav svima, zna li netko kada će država krenuti s isplatama za rad u odborima. Hoće li to i dalje biti nakon 30+ dana kao i za prošle izbore.


Opet je bilo kradje,nakon zatvaranja birackog mjesta,svi clanovi i posmatraci se dogovore kome ce upisat dodatne glasove,u nekim mjestima je. Instrukcija o načinu zaduživanja dodatnim glasačkim listićima biračkih odbora na biračkim mjestima za izdavanje nepotvrđenih glasačkih listića i mobilnih. Isplaćene naknade za biračke izbore. Isplate naknada biračkim odborima. Općina Velika ovim putem obavještava sve članove biračkih odbora kako im je naknada uplaćena 20. Gradsku upravu grada Kraljeva – prvi.


Trošak za naknade odborima u Hrvatskoj i inozemstvu planiran je na. Uskok sumnja da je Saucha od studenoga 2013. Uz biračke odbore, svaki grad i općina, ukupno 556, imao je izborno povjerenstvo sa po šest članova, čime se dolazi do brojke od 3.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.