utorak, 30. svibnja 2017.

Kako voziti automatik po snijegu

Kako voziti automatik po snijegu Većina vas razmišlja ili je nekad razmišljala kako je to voziti vozilo sa automatskim menjačem, ili u žargonu rečeno kako voziti automatik. Voziti po snegu i u zimskim uslovima nije baš tako lako, naročito za one. Poznato je da zimi kad je snijeg i osobito led moratze paziti kako vozite u smislu bez.

Kako voziti automatik po snijegu
Kako sve ovo izgleda kad vozi automatik pa ti on alta po svome? Automatik je super voziti po guzvama na putivima jer umara mnogo. Velika mana mu je za voznju po snegu i ledu, pogotovo u brdovitim.


Lada niva voznja po snegu , ravna gora ( snow driving ) HD - Duration: 4:09.

Kako voziti automatik po snijegu
Pa taj auto mogu voziti 10 sati i neću se umoriti. KOMENTARI: U kritičnoj situaciji najbolje je stisnuti kvačilo - Večernji. Imajte na umu da su snijeg i led iznimno opasne pojave na cesti i da treba znati kako voziti po snijegu i ledu. Kombinacija puno vlage u zraku, magle, masnih naslaga i. Koliko su pouzdani automobili sa automatikom i da li preporucujete takav tip kola. Jos jedna stvar, jer dolazi zimski period, pa savet za ekipu koja vozi automatike. Kako se onda bez posledica vadi automatik iz snega?


Pa nikako,to je najveca mana automatika po snegu. Ako radite po prvom scenariju, rad motora omogućiće topliju kabinu.

Kako voziti automatik po snijegu
Više ne možete voziti u istom stepenu prenosa, u kojem ste vozili po. Kod mnogih vozača postoji velik strah od vožnje po snijegu, jer jednostavno nisu imali prilike voziti u snježnim uvjetima, a lanci za snijeg su im potpuna. Po suhom odličan, po mokrome također ok, ali po snijegu i ledu užas, čak. Em vozim automatika i zadnji pogon privatno i još nisam naišao na. Kada se želi voziti automobil sa automatskim mjenjačem i to na način da se. U automatskom modu, promena stepena prenosa navise, obavlja se po nekom.


Vozim razne automatike vec 15-tak godina, moja preporuka je D i opusteno. Pa općenito za vožnju po snijegu važi da se vozi bez naglih pokreta, bilo to. A što se tiče vožnje, mogu ti napisati kako ja radim i vozim sa automatikom, možda. Kad sam vozio automatik po snegu ne da se nisam osecao sigurno nego.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.