petak, 12. svibnja 2017.

Lasersko uklanjanje dlaka cijena

Lasersko uklanjanje dlaka cijena Diodni laser, koji se koristi za trajno uklanjanje dlaka u Poliklinici Bagatin, postao. Više o podjeli tretmana, posebnim ponudama, načinima plaćanja i cijenama. Boja dlake ovisi o količini pigmenta melanina, što je glavni cilj laserskog.

Lasersko uklanjanje dlaka cijena
Prvi saznajte ekskluzivne ponude tretmana po posebnim cijenama i naučite. Bezbolno lasersko uklanjanje dlačica lica, brade i vrata. Lasersko uklanjanje dlačica nudi trajno riješenje za razliku od učestalog brijanja ili izbjeljivanja. Pročitajte koje su prednosti i nedostaci laserskog uklanjanja dlačica i što možete.


Lasersko uklanjanje dlaka cijena
Ordinacija je opremljena suvremenom medicinskom opremom i s dva vrhunska lasera. U skolpu ordinacije djeluje i kozmetički centar sa širokom paletom. Slijedi nekoliko mitova o laserskom uklanjanju dlačica koje ćemo raskrinkati za vas:. Tretman laserom rješenje je za sve koji se žele brzo i bezbolno riješiti. Nemamo ponudu koja sadrži izraz koji ste tražili! Tabelica jasno prikazuje kirurge i poliklinike sa najnižim i najvišim cijenama za zahvat Lasersko odstranjivanje dlačica. Sa pomoću svijetlosne energije trajno uništimo cijelokupnu strukturu dlake. Uklanjanje neželjenih dlačica kod svih tipova kože, koji osigurava efikasan, siguran i trajan rezultat.


U usporedbi sa klasičnom laserskom terapijom tehnologija IPL predstavlja korak naprijed.

Lasersko uklanjanje dlaka cijena
Salon za trajno uklanjanje dlačica u Splitu. Ugodan tretman; Brza isplativost; Realna cijena; Velika površina obrade - do 12,5 cm2. Niska cijena nije niska nego prikladna platežnoj moći sredine u. Rezultat nikakav, odradila 5-6 tretmana i dlake se skroz vratile. Mene zanimaa koja je razlika izmedju laserskog uklanjanja dlacica i fotoepilacije ? Kroz nekoliko tretmana se trajno odstrani korijen dlake. Epilacija diodnim laserom najnoviji je i u svijetu jedini priznati način trajnog uklanjanja dlaka(i dlačica). Kliknite na ovaj link da vidite što preporuča američko. Za trajno uklanjanje dlake koristi se elektroliza ili laserska epilacija.


Tretmani su skupi jer je i cena kvalitetnih lasera izuzetno visoka. Trajno i temeljito uklanjanje dlaka; Brz i siguran tretman; Izuzetni rezultati …i zaboraviti svoje brige.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.