ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Liker od oraha orahovac gastronomija

Liker od oraha orahovac gastronomija Do sada ga je uvijek radila moja mama i od svih probanih njen mi je. Coolinarici je tagirano tagom liker-od-oraha. Napravite liker od oraha - narodni lijek za probavu i štitnjaču.

Liker od oraha orahovac gastronomija
ORAHOVAC VEČ JAKO DUG O I SVI MI KAŽU DA JE PREFIN MISLIM DA. Za ljekoviti orahovac se zeleni orasi narezani na četvrtine stavljaju u rakiju. Orasi za liker mogu da se beru kada su veličine lešnika, pa i krupniji. Liker od oraha još je poznat pod nazivom orahovac ili orahovača.


Liker od oraha orahovac gastronomija
Ovaj kojeg ja radim je pomalo specifičan, a to zato što sam mu. Details: Rubrika: Gastronomija: Datum: 04 Lipanj 2008. Kogo je za gastro-serijal ove srijede pripremio recepte za liker od oraha i orahovicu. U narodnoj medicini koristi se već stotinama godina kao lijek za želučane tegobe i štitnjaču. Ljekoviti liker od oraha, popularni orahovac. Vrijeme je za pravljenje likera od oraha.


Ovaj liker je poznat i kao prirodan lek kod smanjene funkcije štitne žlezde, a kažu i da je dobar za želudac, ili protiv mučnine, za jetru, čisti krv. Za ovaj liker treba uzeti orahe dok su veličine lešnika ili malo veći (negde u drugoj polovini maja meseca se beru). U ovoj fazi rasta orasi su puni joda i zato su.

Liker od oraha orahovac gastronomija
Sjećam se da je svojevremeno orahovac radio i Badel. Vino od višanja poznati je gastronomski užitak koji se posebno ističe u kombinaciji s. Orahovac -liker na bazi voćnog destilata i zelenih oraha. Kako pripremiti popularni liker od oraha - orahovac?


Jedan od načina je i ovaj za koji su Vam potrebli slijedeći sastojci: 4 cijela oraha, četiri. Najbolji je putokaz svim zaljubljenicima u rakiju godišnji Festival voćnih rakija, likera i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.