petak, 12. svibnja 2017.

Macerat smilja cijena

Macerat smilja cijena Macerat smilja u ekstra djevičanskom maslinovom ulju. Ulje smilja je posebno podobno za virusne infekcije kože i smanjivanje alergijskih. Cvijetovi smilja potiču sintezu kolagena i.

Macerat smilja cijena
II▻macerat smilja Priprema macerata obavlja se u vrijeme cvatnje i berbe. Cijena 100 ml macerata smilja u maslinovom ulju - 60 kn. Iz tog razloga, neka eterična ulja su često visokih cijena, no ipak, macerati imaju i. MACERAT SMILJA U ULJU LJEŠNJAKA I MARELICE.
Macerat smilja cijena
Zbog delikatnosti procedure proizvodnje, cijena eteričnog ulja smilja. Danas je macerat smilja nemoguće kupiti u slobodnoj prodaji, nego ga.


Cvjetovi smilja beru se u vrijeme sunčanih dana nakon što ispari rosa. Naše ulje od smilja ( macerat; Sanoleum Helichryisi ). Proizvodimo macerat od smilja, kantarion, karoten, zeleni orah, vriska. Uljni ekstrakt smilja djeluje protiv bora, regenerira i hrani kožu. Koristi se i kod tretiranja ožiljaka. Sadržaj : 50 ml - Cijena : 150 kn. Uz korištenja seruma od smilja koža se vraća u potpunu ravnotežu.

Macerat smilja cijena
Aktivne tvari smilja potiču sintezu kolagena i mikrocirkulaciju kože, čime se.


Zbog složene procedure proizvodnje, cijena eteričnog smilja je visoka. Takav macerat poprimao bi ugodan miris cvjetova smilja. Stoga je njegova cijena visoka, baš kao što i priliči jednoj biljci besmrtnosti. Ulje od smilja iz Hercegovine pravi je hit u inozemstvu. Otkupna cijena smilja u Hercegovini od tri marke ove je godine. Smjle (lat.


Helichrysum italicum) je po mom mišljenju pomalo zapostavljena biljka u usporedbi sa lavandom. No, ono što možete napraviti i što vam preporučam je jedan zaista dobar uljni macerat od svježeg smilja. Smilje se vrlo dobro macerira u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.