ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

Manjak ulja u motoru

Manjak ulja u motoru Ulje u automobilu je potrebno kontrolirati redovito. Nije dobro imati premalo, ali ni previše ulja u motoru. Na Vectrinoj sipci razmak izmedju min i dna sipke iznosi dodatnu litru ulja.

Manjak ulja u motoru
U maloj količini ulja veća je koncentracija nečistoća. Ukoliko u automobilu osjetite neuobičajene i neugodne mirise, moguće je da se radi o curenju ulja u motoru ili o kvaru na ispušnom sustavu. Ne dolivajte ulje u automobil Zamena ulja na automobilu iako je veoma. Period menjanja ulja varira u zavisnosti od motora kao i od vrste ulja.


Manjak ulja u motoru
Nakon toga možete uživati u nesmetanoj vožnji i izbjeći mogućnost financijskog šoka uslijed mogućeg zaribavanja motora zbog nedostatka ulja u motoru. Period mijenjanja ulja varira u zavisnosti od motora kao i od vrste ulja koje se koristi, ali okvirno ulje treba mijenjati na svakih 5. Manjak ulja: nizak pritisak ulja, manjak podmazivanjam vise. Moja pretpostavka je ili da fali ulje u menjaču, ili da je druk lezaj u. Njihov je savjet, svakako prije svakog duljeg putovanja provjeriti razinu ulja u motoru jer nedostatak ulja dovodi do oštećenja vitalnih dijelova. Potrošnja ulja u motoru zavisi pre svega od konstrukcije motora, izbora ulja, ali najviše zavisi od načina vožnje. Neki automobili koji su proizvedeni u posljednjoj deceniji (naprimjer VW) imaju i žutu lampicu koja indicira da postoji manjak ulja u motoru ili. Naš stalni čitatelj iz Zagreba ima problema s VW Golfom 1,6 s benzinskim motorom. Auto se koristi u službene svrhe i kako iz e-maila proizlazi.
Manjak ulja u motoru
Razina ulja se u motoru s vremenom povećava ako imate ovaj filter!


Auto - Kako Se Proverava Ulje - Sta Je Obavezno Imati U Autu. Nije ti to problem vec jednostavno ovaj model nema "sipku". Paniku je vrlo brzo zamijenila staloženost. Barbara je na- zvala svog poznanika, vrsnog auto-znalca, te problem otklonila u svega.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.