četvrtak, 11. svibnja 2017.

Najgori kriminalci na svetu

Najgori kriminalci na svetu Unatoč brojnim tjeralicama, danas slobodno živi u Moskvi. NAJGORI OD NAJGORIH Zastrašujući uvjeti u kojima žive ovi zločinci. ON JE NAJGORI KRIMINALAC ZA KOGA NISTE ČULI: Kum Crvene mafije kontroliše.

Najgori kriminalci na svetu
Mnogi ga smatraju i najopasnijim kriminalcem na svetu. ADX je zatvor u kojem završavaju najgori kriminalci, kojima dođe da se ubiju kad shvate da će tu provesti ostatak života. TOP 10: Najgluplji Kriminalci Na Svetu.


SAMO 5: Padovi Helikoptera,Najgore Avionske.

Najgori kriminalci na svetu
Quakeri su ga zamislili kao ustanovu u kojoj će se kriminalci moći pokajati. Koza Nostra je jedna od najčuvenijih Sicilijanskih mafija na svetu. Ukrajinac s hrvatskom putovnicom najopasniji je kriminalac na svijetu. Uostalom, zar ne, prema political correctnessu najgori su fašisti. SAD, zahvaljujući čemu je postao jedan od 10 najbogatijih ljudi na svijetu. Verovatno ne postoji zatvor na svetu koji je bezbedan, ali su. U njemu su zatvarani i kriminalci i politički zatvorenici i svi su podjednako mučeni.


Fotografisanje kriminalaca nakon hapšenja uobičajeni je dio policijske. A ONDA MI JE BAKA DALA NAJBOLJI SAVJET NA SVIJETU!

Najgori kriminalci na svetu
Zanima vas ko su najsmješniji, najučtiviji i najgluplji pljačkaši na svijetu, evo odgovora? Najgoreg kriminalca kojeg je Kina ikada vidjeli tamošnji mediji su prozvali. Cubillos, poznatiji kao La Bestia, je najgori dokazani serijski ubojica u povijesti. AMERIČKA vojska dopustila je novinaru i fotografu da uđu u zatvor i zabilježe svakodnevni život zatvorenika među kojima se nalaze.


Najopasniji gradovi na svetu Najopasniji gradovi na svetu: 5. Tamo smještaju vođe kalifornijskih bandi, ubojice, teške kriminalce i one koje u drugim. Zatvor Pelican Bay – kazna za najgore. Srpska mafija proglašena je osmom najjačom na svijetu i na listi “top 10. OD SMRTI: Ovde završavaju najstrašniji zločinci i kriminalci na svetu. Pročitajte koji su najgori zatvori na svijetu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.