nedjelja, 14. svibnja 2017.

Njemačka slova u wordu

Njemačka slova u wordu Može i to, ali radi samo u wordu mislim. Jedno glupo pitanje;kako napisati kvadrat u Wordu? BufretLignendeOversett denne siden11.

Njemačka slova u wordu
Poštovane kolege zanima me postoji li način da se istovremeno koriste i njemačka i hrvatska slova na tipkovnici, a da cijelo vrijeme ne moram. Kako rijeąiti taj problem, a da ih se ne mora pisati kroz simbole u. Njemačka abeceda (das Alphabet) sadrži 26 slova, a to su:. Dugi izgovor samoglasnika dogodit će se jedino u sljedećim uvjetima: dvostruki.


Njemačka slova u wordu
U temama pomoći za Word tipkovni prečaci koji obuhvaćaju istovremeni. Da biste upisali malo slovo putem kombinacije tipki koja obuhvaća tipku SHIFT. Za upisivanje malih slova korištenjem kombinacije tipaka koja uključuje tipku SHIFT. CTRL+` (OBRNUTI NAGLASAK),slovo. Word, shortcut commands u wordu, tipke prečaca. ALT+ podcrtano slovo u mogućnosti: Odabir mogućnosti; potvrđivanje ili poništavanje potvrdnog okvira. Engleski help u vezi opcija za AutoCorrect kaže npr. U Wordu 2007 postoji jedno vrlo lagano i elegatno rješenje kako možete promijeniti velika štampana slova u mala slova (vrijedi i obrnuto) bez.


Nemački alfabet se sastoji iz 26 slova od kojih su 6 samoglsanici a 20 suglasnici.

Njemačka slova u wordu
Pored ovih slova u nemačkom jeziku postoje još slova: ä, ö, ü i ß. Obzirom na opseg broja upita i broj osoblja, nismo u mogućnosti odgovarati na upite i. Ispunite križaljku i sva slova iz označenih, narančastih polja križaljke po redu stavljate u link umjesto ikseva. Bez obzira na to da li kucate tekst u Wordu, popunjavate podatke na internetu ili koristitie bilo koju drugu Windows aplikaciju i program. Otkucas sve fino na latinici i otvoris u wordu i imas konvertor koji svu latinicu. U okviru niže možete hrvatskom glagoljicom upisati bilo koje štivo, i na taj način vježbati. Pomognite nam u dijeljenju znanja:.


Na Hrvatskom jeziku, imam ova nasa slova ščćžđ.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.