ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

Paušalno oporezivanje 2016

Paušalno oporezivanje 2016 Paušalno oporezivanje samostalnih djelatnosti obrta, poljoprivrede i. Ovim se Pravilnikom propisuju samostalne djelatnosti obrta iz članka 29. Dohodak što ga ostvaruju fizičke osobe koje se bave samostalnom obrtničkom djelatnošću te djelatnošću poljoprivrede i šumarstva, utvrđuje se.

Paušalno oporezivanje 2016
Doprinosi kod obrtnika i drugih samostalnih djelatnosti za 2016. Pomiče se prag primitaka za paušalno plaćanje poreza. Limit za paušalno oporezivanje za preduzetnike je šest miliona dinara, a za. Detaljniji uvjeti ulaska u sustav paušalnog oporezivanja dohotka su regulirani Pravilnikom o.
Paušalno oporezivanje 2016
Rok za podnošenje zahteva za paušalno oporezivanje je do 30.


Preduvjeti za paušalno oporezivanje. Da bi se neka poduzetnička aktivnost paušalno oporezivala preduvjet je da se radi o samostalnom obrtu. Sve o Vašim pravima i obvezama što proizlaze iz važećih propisa za paušalno oporezivanje kod iznajmljivanja stanova, soba i postelja. Novosti u poslovanju obrtnika u 2016. Primer zahteva za paušalno oporezivanje možete preuzeti iz sekcije. Kako bi ostvarili pravo za primjenu paušalnih iznosa oporezivanja i primjenu. Samostalna djelatnost obrta i srodne djelatnosti. Zanima Vas koliko ćete doprinosa plaćati u 2016-toj?


Paušalno oporezivanje 2016
OBRTNICI KOJI SU U SUSTAVU PAUŠALNOG OPOREZIVANJA: samo I stup. Tko može biti obveznik paušalnog oporezivanja? Preduzetnici u Srbiji koji paušalno plaćaju porez još ne znaju koliko će novca za te. Zahtev za paušalno oporezivanje predaje se do 30. Problem nastaje kada PU odbija zahtev za pausalno oporezivanje i. Вам је рок за предају завршног рачуна за 2015 и то.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.