četvrtak, 25. svibnja 2017.

Pjena za čišćenje auto klime

Pjena za čišćenje auto klime Naslovnica Svi proizvodi Auto njega i kozmetika Sprej pjena za čišćenje. Kada pjena dođe do otvora izvaditi crijevo te pričekati 5 min. Uredjaj za Dezinfekciju Klima Sistema za Automobile Kola.

Pjena za čišćenje auto klime
Pjena za čiščenje i dezinfekciju auto i kučnog klima uređaja. Protiv prljavštine i neugodnih mirisa kod grijanja i hlađenja. Pustiti da pjena djeluje najmanje 15 minuta te uključiti sustav ventilacije 5 minuta. Sadržaj jedne bočice je dovoljan za čišćenje jednog klima uređaja.
Pjena za čišćenje auto klime
Glavna svojstva sredstva su stvaranje pjene,visokog sjaja,dezinficira i nije potrebno ispirati.


Provjera rada,čišćenje i dezinfekcija klima uređaja - Zagreb. Najam auto dizalice-košare,dohvat do 17 metara visine - Zagreb. Sprej (pjena) za ciscenje auto klime kosta 10 KM i ima ih u prodavnicama. Potreban materijal: pena za čišćenje klima uređaja. Upozorenje: Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno. Zadnje sam probao sa nekom pjenom, mislim da je Abro proizvođač, i sipao sam je više puta kroz ventilaciju.


Ima skoro u svakom supermarketu koji ima neki auto odjel. Klima uređaj može da bude veoma opasan, ne samo zbog naglih.

Pjena za čišćenje auto klime
Kada ugasim klimu i upalim "obicno" hladjenje osjeti se neugodan. Komplet za čišćenje klima uređaja Degenija Velebitica. Sada neznam sta moze biti drugo osim filter klime ? Evo još malo pitanja stručnjacima za čišćenje klima uređaja:. Pronašao sam na par mjesta samo one minijaturne sprejeve koji se koriste za jedno čišćenje autoklime.


Pjena + pranje + dezinfekcija+ tabletice u kadicu. Ali ovo šta freak kaže nema nikakvog čišćenja poslije. Potom ugasite auto, klimu i ventilator pa namonitirate novi filter pazeći na smer. Ubrizgava se crevom duboko u ventilacione kanale, pena unutra raste. U nutrašnjost ventilacijskog sustava automobila idealna je okolina za razvoj bakterija, gljivica i plijesni. Nakon što se uključi ventilacija ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.