nedjelja, 7. svibnja 2017.

Porez na promet vozila starijih od 10 godina

Porez na promet vozila starijih od 10 godina Vlasnicima rabljenih starijih od 10 godina, kojima država naočigled. Zakonom o posebnom porezu na motorna vozila. Vlasnik osobnog automobila starijeg od 10 godina.

Porez na promet vozila starijih od 10 godina
Porez na cestovna motorna vozila plaća se godišnje prema snazi motora iskazanoj u kW. Porez na promet rabljenih vozila - Vodič za kupovinu - Magazin - Auti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično16.


Ukoliko ste kupili rabljeni automobil velika je šansa da morate platiti i posebni porez na promet u visini od 5 % vrijednosti vozila.

Porez na promet vozila starijih od 10 godina
Porez se plaća kod kupoprodaje, ali ne porez na CMV ako je auto stariji od 10 godina. Nisam sigurna da li ima na netu ikakav katalog. Godišnji porez na vozila, prema novim pravilima, plaćat će se pri registraciji. W i godinama starosti vozila (ne starijeg od 10 godina). Kao i kod neplaćenih kazni za prometne prekršaje, i na ovaj način. Velim ja: koliko je proąle godine vrijedio moj automobil? Koji pederizam - nisu digli porez s 5 na 10% - ali su digli sve vrijednosti.


Ako je vozilo starije od 10god kataloska vrijednost je 10% zadnje. Rok za podnošenje poreske prijave i poreskog bilansa za obveznika kome je poslovna godina različita od kalendarske je 180 dana od dana.

Porez na promet vozila starijih od 10 godina
Obrazac kupoprodajnog ugovora za motorna vozila je jedinstven i možete ga preuzeti. Uključuju sva državna davanja: carinu, posebni porez (trošarina) i porez (PDV). Vrijednosti vozila starijih od 10 godina nisu sadržana u Katalogu zbog. Prenos vlasništva vozila - cena i procena kataloške vrednosti vozila. Jel pise gdje hoce li biti kakvih ogranicenja prilikom uvoza vozila starijih od 10. Kalkulator iznosa posebnog poreza na uvoz rabljenih automobila iz Europske unije.


Sa druge strane, pogledajmo primere starijih automobila znatno manje. Naravno, porez se plaća i pri kupovini rabljenog vozila u Hrvatskoj. Odličan Golf je garažiran i kao nov, a prešao je tek 49.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.