četvrtak, 25. svibnja 2017.

Poslovi na brodu agencije

Poslovi na brodu agencije Popričali smo sa nekoliko ljudi koji rade na brodovima, i pogledali više. Postoje razne agencije, i one sve naglašavaju da je moguće i dalje ići. U ponudi je veliki izbor poslova na prekookeanskim turistickim brodovima i u inostranstvu.

Poslovi na brodu agencije
January 2017 - Cooks, Plumbers. Izaberite karijeru shodno Vašoj profesionalnoj orjentaciji. Prije nego što se prijavite za posao na brodu za krstarenje,morate razmisliti o tome. Dobit ćete prijavnicu ili će vam je poslati ako agencija za zapošljavanje ili poslodavac broda za krstarenje procijene vaš životopis pozitivno.


Poslovi na brodu agencije
Najčešće se na brodovima nude sledeći poslovi: sobarice, konobari. Feron ili agencija za rad na brodu Safe Cruze. Najzanimljivija činjenica sa prezentacije, koja je inspirisala mnoge, je da je najuspešniji radnik ove međunarodne agencije, Mađar Jan, kupio. Posao na Brodu - Forum sa iskustvima veterana. Da biste dobili posao na rečnom brodu neophodno je adekvatno obrazovanje i relevantno radno iskustvo. Minimalna starost je 20 ili 21 godina u zavisnosti od. Ime agencije, Sajt, Email, Broj telefona.


Sve više studenata iz Srbije odlazi da radi na brodu. Dakle, agencije su te koje biraju ko će biti primljen na rad.

Poslovi na brodu agencije
A priori” u Lovranu i “Uspinjača” iz Zagreba. Kako u razgovoru za "Avaz" kaže Đurđica Jakšić iz prijedorskog zastupništva agencije "Employment Power Limited", koja posreduje u zapošljavanju mladih iz. Druga varijanta je aplikacija preko zvaničnih agencija kompanije. Sve o zapošljavanju i radu na brodu na jednom mjestu! Nude se poslovi zapošljavanja isključivo na kruzerima , jer postoji velika.


Priprema pred odlazak na brod 4. Preko koje ste se agencije za rad na kruzerima prijavili i zašto baš preko nje? Opišite kako ste se osjećali prvih nekoliko dana na brodu. Agencije, razgovor za posao i dokumentacija 3.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.