subota, 13. svibnja 2017.

Pravilnik o korištenju službenih mobitela

Pravilnik o korištenju službenih mobitela O KORISTENJU SLUZBENIH MOBILINIH TELEFONA. Pod sluzbenim mobilnim telefonom u smislu ovog Pravilnika razumijeva se mobilni. Odluka o korištenju mobilnih telefona, 38kb, Utorak, 24.

Pravilnik o korištenju službenih mobitela
Pravilnik o korištenju službenog automobila i mobilnih telefona. Radi ostvarivanja prava iz ovoga Pravilnika zaposlenici javnih ustanova svrstani su u. Pod službenim mobilnim telefonom, u smislu ovog pravilnika, podrazumijeva se mobilni uređaj. PRAVILNIK o načinu korištenja kreditnih kartica………………………………….
Pravilnik o korištenju službenih mobitela
Tema: korištenje službenog mobitela. Službenim fiksnim telefonima, u smislu ovog Pravilnika, smatraju se svi brojevi fiksne.


Utvrđivanje prava na korištenje mobilnih telefona). O UVJETIMA KORIŠTENJA SLUŽBENOG AUTOMOBILA, MOBILNIH TELEFONA. Pravo koriatenja slu:benih mobilnih telefona rmaju direktor i. SluZbenim fiksnim telefonima, u smislu ovog Pravilnika, smatraju se svi dodijeljeni. Skove koriStenja mobilnih telefona koja se. Buie kao i korištenju privatnih osobnih automobila u službene svrhe. O KORIŠĆENJU SLUŽBENIH MOBILNIH TELEFONA.


Pravilnik o korištenju službenih mobitela
Bosne i Hercegovine, pravo na korištenje mobilnih telefona u Ministarstvu. Pravilnikom o osobnim zaštitnim sredstvima i opremi te Naputkom o. Novim pravilnikom o korištenju telefona ukinuto je pravo na korištenje službenog mobilnog telefona određenim kategorijama službenika u. Izvješće o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne. O broju službenih mobilnih telefonskih uređaja koje će koristiti. Prijedlog Odluke o korištenju službenih mobilnih telefona. Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli vatrogasnih priznanja. Troškovi korištenja drugih mobilnih telefona po Odluci Generalnog direktora.


Zbene potrebe Zavoda u skladu s odredbama ovog Pravilnika i to na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.