nedjelja, 28. svibnja 2017.

Prekrsajni zakon

Prekrsajni zakon NAPOMENA: Propisi na ovom portalu ažuriraju se dnevno te su prikazani samo oni propisi koji su trenutno važeći! Za prekršaj propisan propisima Republike Hrvatske prekršajni postupak će. Pravilnik o načinu postupanja s predmetima oduzetim u prekršajnim postupcima koji su postali vlasništvo Republike Hrvatske.

Prekrsajni zakon
Ovim zakonom uređuju se opće odredbe o prekršajima, sankcije, malodobnici, zastarjelost, prekršajni postupak, prekršajni nalog, zahtjev za pokretanje. Na učinioca prekršaja primenjuje se zakon, odnosno propis koji je važio u vreme izvršenja prekršaja. Ako je posle učinjenog prekršaja jednom ili više puta.


Ovaj zakon važi na teritoriji Republike Srpske ako su prekršaji.

Prekrsajni zakon
Proglašava se Zakon o prekršajima, koji je donio Parlament. Zakon je objavljen u "Službenom listu Crne Gore", br. PREKRŠAJNO PRAVO I MATERIJALNOPRAVNE. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA. Prekršajni zakon koji je na snazi od 1. Zakona o prekršajima protiv mene podnesen.


Nepoznavanje zakona ne opravdava – stara je maksima koja i u moderno doba. Za najmanji neplaćeni prekršaj tvrtkama se zabranjuje sudjelovanje na natječajima, subvencije, koncesije, osnivanje novih. Zabrana upravljanja motornim vozilom.

Prekrsajni zakon
Zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od jednog. Zakonodavni okvir za postupanje nadležnih tijela u prekršajnom postupku. Ako vas policija zaustavi i izreče vam.


Federalno ministarstvo pravde (FMP) obavještava javnost kako je sa danom 14. Ovaj projekt financira Europska unija. Fritz Kroiss, voditelj projekta za Austriju. Primjena prekršajnog prava Republike. Zabluda o biću prekršaja i zabluda o okolnostima koje. Od sutra je na snazi novi prekršajni zakon koji donosi pregršt noviteta u prvom redu vezanih uz plaćanje kazni.


Croatian-English Translation for prekrsajni zakon - online dictionary EUdict.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.