petak, 26. svibnja 2017.

Prva nekretnina za mlade

Prva nekretnina za mlade Odgovarajući na optužbe da je ukidanjem porezne olakšice za kupnju prve nekretnine, koja je vrijedila za rabljene nekretnine, otežao mladim. O izmjenama Zakona o porezu na promet nekretninama razgovaramo s nekoliko agenata za nekretnine. Subvencionirat će se krediti na najmanje 15 godina za kupnju stana ili kuće do 100.

Prva nekretnina za mlade
O početku subvencioniranja kredita APN će. Nerijetko su kupci prve nekretnine mlađe osobe odnosno parovi koji kupnjom nekretnine žele riješiti svoje stambeno pitanje. Stoga, bilo da potencijalni mladi. Ukidanje olakšice koja je bila spas za većinu mladih ljudi koji su kupili prvu nekretninu ionako se već dogodilo za nove nekretnine jer je.


Prva nekretnina za mlade
Umjesto oslobođenja od poreza za prvu nekretninu, država će. Mislim da je to udar na mlade obitelji, govorimo o demografskoj politici. KUPNJA PRVE NEKRETNINE: Ministar objasnio kome će i pod kojim. Za kupnju ili izgradnju prve nekretnine imate pravo na financijsku potporu odnosno subvenciju na kamate za kredite u komercijalnim bankama. I dalje ćete biti oslobođeni plaćanja poreza pri kupnji prve nekretnine. No, po novim, puno strožim pravilima. Ona će ubrajati i stambenu površinu vaše uže.


Ukidanje nulte stope poreza na kupnju prve nekretnine kao dio porezne reforme diglo je prašinu kako u Saboru tako i izvan njega. Znatan dio novca planiramo za projekt e-nekretnina jer tu mislimo u mandatu.

Prva nekretnina za mlade
Mrak Taritaš pokopala Vladinu ideju da krpa kredit mladima. Kažu da će se ono što će mladi izgubiti zbog poreza na prvu nekretninu nadoknaditi iz povećanja plaća koje će dobiti nakon porezne reforme. Pravo na oslobođenje od plaćanja poreza na promet nekretnina ostvariti. Umjesto da prisile građevinare da spuste cijene stanova, odnosno građanima ponude stvarne, bespovratne subvencije za kupnju prve nekretnine, oni i ovako.


Stambeni krediti za kupnju nekretnine, kuća ili stan - kupnja nekretnine za mlade, za pomorce i ostali. Stranica 33-Poticaj za mlade obitelji Stanovanje. Trendovi govore da se prva nekretnina kupuje sve kasnije. Mladi parovi lakše će doći do nekretnine zbog dva prihoda koje ostvaruju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.