subota, 27. svibnja 2017.

Razmjena udžbenika

Razmjena udžbenika Vas organizirali razmjenu udžbenika putem weba! Nadamo se da će Vaša razmjena i ove godine biti uspješna, a ukoliko smatrate da. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKnjige - Teen385.

Razmjena udžbenika
Kupovina, prodaja i razmjena knjiga. Knjige za školu u malim oglasima sa slikama i cijenama školskih knjiga. Vrijeme nakon završetka nastave je rezervirano za razmjenu udžbenika.


Naslovnica Oznake Postovi s oznakom "razmjena udžbenika".

Razmjena udžbenika
Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak organizira razmjenu udžbenika za osnovne i srednje škole. Elektrostrojarska škola ove godine organizira razmjenu udžbenika. Razmjena udžbenika u Gimnaziji Velika Gorica održat će se u petak, 9. Savjet mladih Primorsko-goranske županije. Roditeljima i učenicima omogućit će se razmjena knjiga i udžbenika na. Ispred prostorija Gradskog društva Crvenog križa u Karlovcu jučer je održana prva ovogodišnja razmjena udžbenika.


U Knjižnici Novi Zagreb već više od deset godina njegujemo razmjenu rabljenih knjiga s našim korisnicima kao svojevrstan bookcrossing, na način da primamo. I ove godine, GKP Komunalac u prostorima Doma mladih Koprivnica organizirat će razmjenu knjiga i udžbenika za osnovne i srednje škole za. Linguapax omogućava besplatnu uslugu razmjene udžbenika među svojim polaznicima.

Razmjena udžbenika
Oglase za udžbenike postavljaju polaznici ili roditelji polaznika te. Volonterski centar Link u srijedu 13. Križevcima organizira razmjenu udžbenika za osnovne i. Besplatna razmjena knjiga u prostoru Hrvatskog društva pisaca.


U subotu prva razmjena i prodaja školskih udžbenika u Zaprešiću.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.