utorak, 23. svibnja 2017.

Ručni plamenik cijena

Ručni plamenik cijena Plinski plamenik prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: plamenik plinski. Veliki izbor dodatnih rezervnih dijelova za plinske plamenike po vrlo povoljnim cijenama.

Ručni plamenik cijena
Plamenik se puni uobičajenim plinom za upaljače. Plinski univerzalni breneri (gasni plamenici), plinski štedni breneri, breneri sa kartušama, breneri sa produženom šipkom, cena. Napomena: može se dogoditi da cijene na našoj stranici odstupaju od cijena u trgovini. Slika, Naziv, Cijena, Dostupnost, Košarica.


Ručni plamenik cijena
Tijelo plamenika u plastičnoj izvedbi. PLAMENIK 3-NOŽAC 5,5 kW POWERFIRE 3. Kod rada na plin se spoj između crpke ulja i motora plamenika automatski razdvaja. Na taj se načina crpka štiti od trošenja. U osnovi razlikujemo tri vrste plamenika; za plinovita i tekuća goriva te u novije. Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom. Cijene su maloprodajne i vrijede do navedenog datuma ili do prodaje zaliha u svim. Končar plinski štednjaci iz naše ponuda - po pristupačnim cijenama i visoke.


Provjerite područja dostave kao i cijenu usluge za pojedine gradove.

Ručni plamenik cijena
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,5 × 10,5 × 51 cm Sigurnosni plinski plamenik. Dizajn: Inox Električno jednoručno paljenje plinskih plamenika 1 mali plamenik, 1 veliki. Plinski MatriX plamenik je prekretnica u Viessmannovoj tehnici grijanja. Zbog upotrebe MatriX pletiva od nehrđajućeg čelika odlikuje se dugim vijekom trajanja. Pribor i oprema za lemljenje i čišćenje. REMS IZVLAKAČ SET 12-15-18-22 RUČNI.


Aukcija "Plinski GASNI RUCNI BRENER HIT CENA" je arhivirana. Cijena: (Poštarina nije u cijeni) 178,00 kn Bez poreza: 142,40 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.