subota, 27. svibnja 2017.

Suzuki sx4 iskustva

Suzuki sx4 iskustva Suzuki koji se proizvodi u Japanu, ima daleko lošiji kvalitet od Suzukija koji se proizvodi u Mađarskoj. Evo ja sam vlasnik upravo takvog jednog, pa da ti opisem moja iskustva nakon 13000 km: 1)kako su. Relativno malo novaca za ono sto se nudi po specifikacijama.

Suzuki sx4 iskustva
Pitanje: Poštovani gospodine Todorovicu, planiram kupovinu Suzukija. A i Suzuki je korigovao ulazne cijene, u odnosu na prije par godina. Ja imam 2 druga koji vozaju nove Suzukije, jedan Splash i SX4. Fiat Sedicija, oba su stizala iz pogona.
Suzuki sx4 iskustva
Nažalost, tek rijetki si mogu priuštiti dva automobila.


Suzuki SX4 S-Cross (zašto dvostruko ime?!) u ožujku 2013. Pozdrav Svima Interesuju me vasa iskustva u pogledu navedenih modela i koji je najbolja kupovina ! Imas iskustva na forumu pa procitaj a potom sedi,provozaj oba pa donesi. Cjenik je informativan i izračunat po tečaju od 7,65 kn za 1. Suzuki nastavlja da vlada klasom crossover automobila restilizovanim SX4, koji je u našu redakciju došao sa obnovljenim benzincem od 1,6. SX4: Veći klirens, subjektivno veća preglednost + poznata neuništivnost. Vaša iskustva o pouzdanosti opelovih 1. Jel neko kupio SX4 kod Autocentrale u Osijeku?

Suzuki sx4 iskustva
Japanci su shvatili da njihov kompaktni crossover SX4 S-cross mora biti vuzualno privlačan poput uspješne Vitare, pa su ga ušminkali. VVTi 120ks FWD GS paket opreme, koketiranje sa višom klasom - Duration: 3:29. Jedini potencijalni problem kod tog SX4 je generalno veća.


Sticky: Free Download of 2008 SX4 Service Manual? Evo i ja da predstavim svoj novi auto. Molim sve koji imaju iskustva sa SUZUKIJEM SX4 da se jave.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.