utorak, 2. svibnja 2017.

Trajno uklanjanje dlaka forum

Trajno uklanjanje dlaka forum Spremljeno u privremenu memorijuSlično8. PCOS30 objava18 velj 2008trajna depilacija44 objava13 svi 2007Više rezultata za forum.

Trajno uklanjanje dlaka forum
Laserska depilacija, elektrodepilacija itd. Raspravljate o temi Trajno uklanjanje dlačica u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma;. Ovo je najučinkovitiji kućni tretman za trajno uklanjanje dlačica koji je bezbolan i jednostavan za korištenje. Prije svega me zanima trajno uklanjanje dlacica sa predjela lica, nausnice.
Trajno uklanjanje dlaka forum
Super tema - ja sam pronašla na ebayu aparatiće za trajno uklanjanje dlačica, razmišljam da naručim jedan, nadam se da će se javiti netko tko. Zadovoljna sam rezultatom uklanjanja dlačica, a prije tretmana testira se.


Od bezbrojnih ponuda poliklinika i kozmetičkih salona, pretraživanja foruma i laičkog. TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA, pregled postova u temi, registrirajte se i prijavite za automatsko praćenje promjena u temi - Stranica: 12. Dlake se kod prvog tretmana IPL aparatom obriju i tako obrijane tretiraju. Nije uputna depilacija, vosak, ili neki drugi način uklanjanje dlačica. Uklanjanje dlačica na licu u prosjeku je od 1. Pre tri dana sam isla na peti tretman, sve one dlake sto su nestale. Dlaka se trajno uklanja u anogenoj fazi i svaka dlaka u trenutku rada sa.

Trajno uklanjanje dlaka forum
U studenom prošle godine započela sam s tretmanom uklanjanja dlačica s. Dlake na prsima i leđima - kojom metodom ih trajno ukloniti?


Rezultat nikakav, odradila 5-6 tretmana i dlake se skroz vratile. Dalje, po FDA trajna epilacija znači: uklanjanje više od 60% dlačica na. Epilacija - trajno odstranjivanje dlaka. Postoje razni načini uklanjanja nepoželjnih dlaka, no koja je metoda najuspješnija? Zbog toga je vremenski razmak između tretmana i uspjeh uklanjanja dlaka različit ovisno o mjestu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.