četvrtak, 25. svibnja 2017.

Trimer se gasi kad se zagrije

Trimer se gasi kad se zagrije Imam Jonsered trimer pa jedno vec 5-6 god. Naime u leru,odnosno kada ne dodajem gasa jednostavno se gasi. Ja dođem kuci, radim 5 minuta i opet isti problem.

Trimer se gasi kad se zagrije
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu12. Pri gasu (i jakom i malom) radi normalno samo se nakon sto se ugrije kad se pusti gasi svako malo (recimo od 5 puta jedanput) ugasi u leru. Radi se o tome da kad desetak sekundi radi na leru, ugasi se.


Kad mu pustim gas malo nadodje sebi, ali pri stiskanju.

Trimer se gasi kad se zagrije
Zaboravio napomenuti, isto tako tijekom kosnje ako se trimer ugasi nije ga moguce. Nekako nas nagovori i narucino novu bobinu i vidi vraga, trimer radi ko. Trimeri - Stranica 8610 objava13 ožu 2013STIHL SERVICE - Stranica 510 objava12 ruj 2010Više rezultata za poljoprivredni-forum. Ne gasi mi se ni villager DM-14, ni villager BC 1900x, upali i na hladan. Trimer dobro radi na pocetku rada i kada se zagrije pocinje da gubi. Odmah po kupnji trimera potrebno je dobro podmazati sajlu gasa i. Sajla je išla lagano samo u ravnom položaju, kada bi se malo svinula više se. Ma‰ina se gasi tako ‰to se stop prekidaã pomjeri na stop poziciju.


Upali motor i kontroli‰i da li se motor ugasi kad se prekidaã.

Trimer se gasi kad se zagrije
Kad se motor zagrije onda i ta mala kolicina brzo ispari na toploj. Buduči da se radi o jačem motoru kvarovi na starteru su moguči ako se starter e koristi. Određeni broj bobina(oko 3% od prodane količine trimera) ne radi kada se motor jako zagrije (uglavnom trimeri uvezeni 2005 prepoznatljivi... Pa motor ne dobiva dovoljno goriva - gasi se ili guši(samo kod atomizera uvezenih 2005). Sigurno i ispravno pokretanje motorne pile je kada se ona nalazi na tvrdoj podlozi na način da lanac ništa ne dodiruje, sa lijevom rukom se. Znaci kada mu dam gas do kraja odma se pocne tusit i ugasi se.


Pristupite Forumu bez obzira posjedujete li samo trimer, vrtnu kosilicu. Ako na većem gasu dimi motor, ide vatra iz auspuha, auspuh se žari kao žar, slabo. Događalo mi se to da se traktor gasio kad se motor dobro ugrije, a to je u. Servis i prodaja kosilica, testera, trimera i skutera Sekac se nalazi na adresi. Garden power plus pali iz prve ali kada se dodaje gas gusi ga i gasi ga. Nemojte dozvoliti drugim osobama da se. Kad koristite trimer, iz sigurnosnih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.