srijeda, 3. svibnja 2017.

Turbina za auto cijena

Turbina za auto cijena Do čega smo dogurali; voziti auto star 2-3 godine i razmišljati da je. Ci otišla turbina7 ožu 2012Rasula se turbina na Golfu V - iskustva nakon reparacije? BRZ I KVALITETAN POPRAVAK TURBINA ZA SVE AUTOMOBILE!

Turbina za auto cijena
Najprije se balansira osovina turbine. Turbine iz cijele Bosne i Hercegovine. CIJENA SERVISA OVISI O TIPU TURBINE I OŠTEĆENOSTI. Prosječna cijena promijene turbine kreće se oko 5000 tisuća kuna i to ako.
Turbina za auto cijena
Zna se zaglaviti, a kao posljedica se može dogoditi da auto ide.


Hebiga, auto je druga ruka, tri su navodno vec prije mjenjanje, ja sam jednu preventivno zamjenio i auto nije u ovlastenom servisu. Turbo punjač je sklop koji se sastoji od radijalno aksijalne turbine koja iskorištava. Servis za sva vozila, auto dijagnostika, priprema za tehnički pregled. Iako se sama radionica nalazi u Auto Hrvatska PSC u Zadru, reparacija turbine može se naručiti u svim centrima poslovne grupe Auto Hrvatska. Raspitao sam se za cijenu turbine za clio dci80, posto na ljeto mislim "cipat" auto (zlu ne trebalo, ali to je prvo sto ce riknut). Reparacija farova - kompletna procedura u autoperionici AUTO PRANJE 36.


Remont turbina u Bosni i Hercegovini, vaša iskustva i koji servis preporucujete ? Imamo veliki izbor sprejeva za pomoć u Auto servisima i mehaničarskim radionicama!

Turbina za auto cijena
Veliki izbor NOVIH i repariranih turbina po povoljnih cijenama! Također imamo veliki izbor novih i repariranih turbina po povoljnim cijenama i za. L; OEM broj: 9622526980 9633382180 0375C8 0375E3 0375E1 0375E0 0375H7 Cena nove turbine: 202 EUR. Radi se o tome da je turbo pri kraju i da treba reparirati turbinu ili zamjeniti. Sto se tice cijene neznam ko rece da ide do 500 eura, nema sanse!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.