utorak, 2. svibnja 2017.

Utor za punjenje mobitela

Utor za punjenje mobitela U tim situacijama jedino rešenje nije kupovina novog telefona ili punjača. Nije zato što se često dešava da neka sitnica stoji iza celog problema sa punjenjem. Nemojte puniti telefon u blizini vode ili u pretjerano toplim ili vlažnim.

Utor za punjenje mobitela
Punjenje preko noći, kada bateriji treba samo dva ili tri sata da se. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu popravke punjenja tj. Probaj onda sa iglom malo izgrebati kontakte od baterije,kontakta moba,punjaca i utora na mobitelu za punjac,zna se uhvatiti prljavstine. Vremenom, punjač teško ulazi u odgovarajući utor.
Utor za punjenje mobitela
Koliko košta puhaljka za promjenu konektora punjenja kod novijih samsunga.


Probajte uzeti čačkalicu i očistite svu prljavštinu koja se tamo nakupila, nećete vjerovati. Saznajte kako puniti iOS uređaj i zatražiti pomoć kada se pojavi problem. Rijeka, popravak samsung mobitela, tableta, laptopa. Zamjena konektora punjenja – Ako vam ne radi utor za punjenje, mi ga. Kontakti na punjaču su otišli,utor za punjenje u P520 oštećen. Kontatki na punjaču ili kontakti u mobitelu preko kojih se baterija puni,pravac u. Popravak punjenja, čitača kartica i raznih konektora na mobitelima, tabletima i. Baterija ima logiku za punjenje u sebi, napajački dio se nalazi u punjaču, a mob.

Utor za punjenje mobitela
Sklop za kontrolu punjenja u pravilu se nalazi u mobitelu. Bug s punjenjem je čini s povezan s nadogradnjom na Jelly Bean verziju Androida.


Prvi put nakon nadogradnje punio sam mobitel oko 3h i preko noci mi je. Ljetos sam zamijetila da je puko pokraj utora za punjenje. Zdravo, imam mali problem na Galaxy S3 sa punjenjem. Ukoliko ste jedan od onih korisnika koji su često u gužvi i zaborave puniti mobitel na vrijeme, onda bacite pogled na našu listu savjeta o tome. Mobiteli kao i bilo koji drugi elektronički uređaji imaju svoje probleme. Današnje litij – ionske baterije treba puniti pet do šest sati.


Isto se desava i kas napunim pa iskljucim punjac iz mobitela, znaci svaki.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.