nedjelja, 14. svibnja 2017.

Zadarski oglasnik stanovi iznajmljivanje

Zadarski oglasnik stanovi iznajmljivanje ZADAR, kliknite i sigurno pronađite najam iznajmljivanje stan ZADAR. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Zadru na Plovaniji poseban ulaz kod crkve sv.

Zadarski oglasnik stanovi iznajmljivanje
Zadar - Nekretnine - Prodaja i iznajmljivanje nekretnina: stanovi, kuće. Ukupno 332 oglasa u kategoriji nekretnine:. Sinjoretovo-stan za najam 80 m2, REŽIJE UKLJUČENE U CIJENU! Stan: Zadar, 45 m2 za najam Voštarnica (iznajmljivanje).
Zadarski oglasnik stanovi iznajmljivanje
Stanovi najam Zadar – veliki izbor povoljnih stanova za najam na atraktivnim.


Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla. Stan za najam je potpuno renoviran 2015. Predaja oglasa u grad Zadar i podkategoriju Stanovi je besplatna nakon registracije. Tražim stan ili sobu u zadru na najam. Kroz navigaciju desno imate mogućnost odabira dodatnih kategorija oglasa. Iznajmljujem jednosoban stan u Zadru, 1 kat, na predjelu Borika.


NAJ - AGENCIJA ZA POSLOVANJE NEKRETNINAMA iznajmljuje stan na duži period, 2 sobe, 90 m2, €350. Zadar Najaktivniji Oglasnik u Zadru sa dnevno svježim malim oglasima, Zadar.

Zadarski oglasnik stanovi iznajmljivanje
Peterosoban stan u starogradskoj jezgri Rovinja. Trosoban stan s prekrasnim pogledom na cijeli Rovinj. Za neprijavljivanje poreznih obveza, pa tako i za nelegalno iznajmljivanje stanova, kao i nelegalno stanovanje, propisana je novčana kazna u. Zadar RELJA – prodajem stan površine 57 m2, treći kat, lift, prvi vlasnici. Tražite kuću, apartman, zemljište ili stan?


Riba nekretnine - vaš partner za nekretnine u Zadru. Iznajmljivanje stanova u Hrvatskoj: Najam stana u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku na oglasniku za. Pronaći slobodan stan za iznajmljivanje u ovom razdoblju u Zadru ravno. Ponuda oglasa u novinskim rubrikama i na internetskim stranicama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.