ponedjeljak, 29. svibnja 2017.

Zamjena sajle mjenjača na biciklu

Zamjena sajle mjenjača na biciklu Zamjena sajle mjenjača na biciklu Zamjena i podešavanje sajle mjenjača. Kabeli kočnica na nrdskim biciklima (MTB) su poprilično.

Zamjena sajle mjenjača na biciklu
Održavanje, popravak ili servis bicikla je posao koji svi možemo lako obaviti uz malo truda. Ovaj komad sajle je preusmjeren dijagonalno preko mjenjača s kojim tvori.
Zamjena sajle mjenjača na biciklu
Promjena sajle mjenjača s podešavanjem brzina, 60,00 kn. Pošto ste bicikl kupili da uživate u prirodi a ne da se bakćete s. Rješenje: Provjerite dužinu lanca, pokušajte ga skratiti ili zamijeniti odgovarajućim. Giant Store Zagreb dućan sa biciklima i biciklističkom opremom. Za podmazivanje sajle i bužira mjenjača koristi se posebna mast.


Kako podesiti zadnji menjac na biciklu? ODZRAČIVANJE I ODRŽAVANJE DISK KOČNICA NA BICIKLU. Komanda se do mehanizma menjača prenosi putem sajle.

Zamjena sajle mjenjača na biciklu
E vako vec sam uzeo biciklo i vidim da menjac ne prebacuje dobro brzine. Vašeg bicikla i nosač upravljača kao što je opisano ispod. Menjajte brzine okrećući pedalu od najmanjeg zupčanika do najvećeg.


Radi smanjenja trenja podmažite sajlu i unutrašnjost bužira prije uporabe. Općenito Osnove vožnje Tehnikalije Razno Rječnik Staze. Pritisnite ručicu kočnice i provucite sajlu mjenjača kroz. Proverite da li je sajla dobro zategnuta. Gledajući sa stražnje strane bicikla, okrećite. Ugradnja zadnjeg mjenjača + podešavanje brzina. Ako želite na vrijeme napraviti servis na vašem biciklu, naručite se na kontakt telefon. ZAMJENA SAJLE MJENJAČA S PODEŠAVANJEM BRZINA, 40,00.


CJENIK USLUGA BICIKL SERVISA (PDV uključen u cijenu). Servis(kontrola i podešavanje cijelog bicikla) 20,0.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.