ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Zamjena ulja u automatskom mjenjaču

Zamjena ulja u automatskom mjenjaču Ovdje pročitajte općenite informacije vezane uz automatske mjenjače-. Uz ovo pitanje dolazi i tvrdnja da ne treba mjenjati ulje u AT! Zašto je zamjena ulja u automatskom mjenjaču u Molydonu jeftinija?

Zamjena ulja u automatskom mjenjaču
Zato što koristimo originalne komponente proizvođača ( nisu brandane u tvorničke marke). MEYLE: set za zamjenu ulja u automatskom mjenjaču (Audi). Mercedes E W210 290TD - promjena ulja automatskog mjenjača? ProAuto – I automatski mjenjači nekad trebaju na servis.
Zamjena ulja u automatskom mjenjaču
U servisu AUTOline kažu da je zamjena ATF ulja jeftinija nego bilo kakav.


Pogrešna upotreba ulja u automatskom mjenjaču može dovesti i do. Prica o zamjeni 3 po 3 litrice ulja u mjenjacu je prica za malu djecu. U ovlastenom servisu na pitanje zamjene ulja dobio sam sljedeci odgovor. Ako netko zna preporuciti nekog majstora s kojim mogu malo. HDI, 16v, 100kw, automatik(6), 2007g. U zadnje tri promijene stavljeno ulje tipa 10W40, no nakon preporuke sam počeo. Zanima me koliko i koje ulje ide za zamjenu u automatskom. Veli mi kolega da zamjena ulja kod takvog mjenjaca nije jednostavna.


Zamjena ulja u automatskom mjenjaču
Istog trena, peder iz BMW-a je donio odluku da od sada nema vise potrebno zamijeniti ulje automatskih mjenjaca a do tada su rekli da to. Kao hobi majstor neverujem da imas aparat za menjanje ulja u automatskom menjacu, tako da neznam kako to da uradis u kucnoj varijanti a. Provera ulja u automatskom menjacu je neophodno a nivo i stanje tecnosti proveravaju se na sledeci nacin. Iako u servisnoj postoji opcija zamjene multitronic ulja. Svakako, preporuka je da svi sa automatskom transmisijom posjete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.