petak, 2. lipnja 2017.

Agregat za struju dizel

Agregat za struju dizel Agregat za struju prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Dizel agregat ATLAS COPCO QAS48PD Zvučno izoliran Godina proiz:2003-U ODLIČNOM. VA Zvučno izolirano kućište za nisku radnu buku, veliki spremnik za dugotrajan rad, zaštita od preopterećenja alternatora.

Agregat za struju dizel
Veliki agregati za struju 10 – 700 kvA – dizel. Kvalitetni motori u Diesel liniji agregata za struju osiguravaju rad pouzdanih sinkronih alternatora za struju. Kućište za smanjenje buke i za štitu od vremenskih. Villager dizel agregat za struju VGD 5500 S.
Agregat za struju dizel
Prodaja agregata za električnu energiju.


Plaćanje do 12 rata bez kamata uz osiguranu dostavu. U ponudi imamo tri proizvođača akgregata za struju-generatora za koje smo. Nudimo agregate za struju različitih jačina i namjena. Iskoristite MAG kalkulator kako bi izabrali pravi agregat za sebe ili nas kontaktirajte! Tip Benzinski agregat za struju Napon 2x230V 1 Snaga. Agregati benzin i diesel - Generatori Električne Energije. Pogonjeni su tekućinom hlađenim dizelskim motorima od 1500 okr.


Tihi trofazni elektro agregat maksimalne snage 275 kVA sa Volvo TAD734GE dizel četvorotaktnim motorom sa vodenim hlađenjem.

Agregat za struju dizel
Tebi bi za vrijeme zaleta struja motora mogla biti čak i do 40 ili 50 A, naravno. Energoglobal vrši prodaju dizel i beniznskih elektro agregata iz svog. Kako razumeti snagu agregata za struju i jedinice mere u kojima se izražavaju. Osnovna delatnost TEHNOLINK-a je proizvodnja, prodaja, servis i iznajmljivanje dizel i benzinskih elektro agregata. Naša Powerlink serija agregata se odlikuje.


Kipor inverter agregati imaju atraktivniji izgled, novu tehnologiju i odlične performanse. Struja proizvedena iz generatora se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.