ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

Amortizeri akcija

Amortizeri akcija Amortizeri za sve vrste osobnih i teretnih vozila marke. KYB amortizeri i opruge na akciji 3+1 gratis. Prije odlaska na dugo i toplo ljetovanje pravo je vrijeme da obratite pozornost na sigurnost vožnje u.

Amortizeri akcija
Ne propustite više niti jednu akciju Naručite se za e-vijesti. Ugrađivanje novih amortizera i repariranje starih, servis automobila, održavanje donjeg postroja. Pri jednokratnoj kupovini UFI filtera u iznosu od 5. Sigurnost vožnje je uvijek na prvom mjestu, a jedan od najbitnijih elemenata koji utječe na to svakako je ovjes, odnosno amortizeri.
Amortizeri akcija
POPUSTA ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE BESPLATNA DOSTAVA DILJEM RH. AMORTIZERI I SETOVI RAZVODA ZA SVA VOZILA DO 2016.


Newsletter obično šaljemo kvartalno ili kada su posebne akcije i popusti. Posjetite bilo kojeg Q-Service partnera i otkrijte kamo je nestao PDV na našoj ponudi amortizera i metlica brisača! Osigurajte sigurnu vožnju sebi i svojoj obitelji. Dragi kupci, od danas (03.10.2016.) počinje velika akcija Kompanije Kit Commerce i Kayaba koja će trajati do kraja oktobra. Pregledajte široku ponudu kvalitetnih vilica i amortizera za bicikle na našoj web trgovini! Prilikom kupovine četiri amortizera za svoje vozilo dobijate najjeftiniji amortizer za 1,20 dinara.


Amortizeri akcija
Sva četiri amortizera moraju biti za isti tip vozila. Nabavite amortizere za svoje vozilo uz popust koji traje od 1. Za automobile trebaju četiri opruge i amortizera, a ovom akcijom smanjit ćemo troškove kupcima za jednu četvrtinu, dajemo 25 posto popusta. Po sistemu 3+1 gratis, odnosno za tri plaćena, četvrti se. Monroe Original ili Reflex amortizeri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.